Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Super wyglądający mini-helikopter. Ważne, aby rozpocząć, prawy przełącznik (żółta flaga) musi stać na czerwonym. Jeśli bateria jest podłączona, przełącz się na dach, aby zmienić kolor na zielony i pozwolić na kalibracja Coptera. Następnie prawy przełącznik, aby skręcić na zielono. Ostrza wirnika zaczynają się powoli. Następnie użyj Throttel. Nie jest absolutnie początkującym heli. Są lepsze z czujnikiem wysokości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Kiedy próbuję podłączyć baterię, zaczyna się palić, a ostrze samo obraca się i to jest dosłownie poza pudełkiem, który jest w tle, czy mogę dostać zwrot pieniędzy lub nowy wysłany do mnie, ponieważ jest to bardzo niebezpieczne dla mnie nawet używać

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Brakuje mi zapasowych baterii, małe, ale nie latać w pomieszczeniu domu, to wymaga trochę więcej miejsca, to zajęło mi trochę, aby połączyć się z prostym nadajnikiem, wymaga kalibracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Lot próbny, bardzo dobra skala. Dobre dla bycia gner, ponieważ istnieje podwójne stawki ( hi i lo) Wolę hi. Bardzo stabilne, a reakcja jest zbyt wolna jak na moje umiejętności. Ogólnie podoba mi się skala.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    W końcu jestem. Dobry pakiet nie będzie aktualizować żadnych uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    2 lipo, które jest z nim wspólne, ale uważaj na PH2 na koniec i negatywne, są zgodne z dowolnymi, które są sprawdzane na rynku, po tym jak Lipos upewnij się, że czerwony czarny wąż będzie pasował do liposukcji lub spalisz swoją pompę dymu i wszystko w 175 dol Wypala się w nowy cyrk i musi rozwalić heli i mieć nadzieję, że nie są używane lepiej kupić nowy jeden duży beczek na głowę PRZEGLĄDAJ NOWE LIPOS

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    To jest wielki latający helikopter RTF. Lata w trybie bezpiecznym z powrotem do poziomu lotu po wyśrodkowaniu kijków. Nie jest to, co nazwałbym początkującym heli jako mały wypadek bez natychmiastowego cięcia przepustnicy rozłoży jeden z przekładni w komponentach transmisyjnych - część ESKY008001. - To naprawdę dobrze lata. Jest zielona dioda LED, która świeci solidnie, gdy heil jest na chodzie i miga, gdy bateria staje się niska, aby ostrzec cię przed lądowaniem. Dość dobrze lata na świeżym powietrzu przy lekkim wietrze. Tylko bądź gotowy na wejście gazu, aby poradzić sobie z balonem, który jest na stałym nachyleniu, podczas lotu do przodu i biorąc pod uwagę podmuchy wiatru. Zamów dodatkową baterię Li-Po - ESKY005867.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Zalety: obrabiane od razu z pudełka, łatwe do zainstalowania Neutralne: zauważono, że podczas gdy oba helis (tak go uwielbiałem, że kupiłem drugą lol) Latając pochyla się i przesuwa się w lewo, nawet kiedy wisi. Przyjmuj to z ziarnem soli, bo jestem nowym pilotem RC i to jest subiektywne. A skoro to oba helikoptery, to może być tylko w mojej głowie. Moja paczka miała wiele nakłuć na pudełku, ale nie wygląda na to, że helikopter został uszkodzony. Wiele z moich zamówień na samochody RC ma uszkodzone pudełka, więc jestem skłonny myśleć, że to jest złe postępowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Średnio, nie początkujący. Nie spiesz się, czytaj instrukcję, oglądaj filmy, bądź ostrożny, wyprzedzaj samolot. Dynamika kopert lotu to zdecydowanie kilka stopni trudności powyżej współosiowego, stabilizowanego drążka, 'zabawkowego' helikoptera... Jako początkujący pilot, widzę, że ten produkt, stopniowo i zachowawczo, może być doskonałym trenerem dla pilotów, którzy chcą zrzucić z zabawki helis w coś poważniejszego. Biorę to powoli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Wreszcie mam kogoś, kto się nie zapali, kiedy podłączam baterię jestem zadowolony z tego latam nim po moim podwórku to jest dość szybki i pepe i może poradzić sobie z umiarkowanymi 2 silnymi wiatrami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.26
    • US$593.66
    • US$502.99
    • US$62.99
    • US$66.98
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$326.85
    • US$12.99
    • US$41.39
    • US$11.99
    • US$32.04
    • US$22.99
    • US$91.99
    • US$931.99
    • US$314.99
    • US$48.99
    • US$14.99