Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Wspaniała ładowarka. Przybycie kurierem w idealnym stanie. Dobrze się spisałeś, to działa. Tak jak na zdjęciu. Charakterystyka odpowiada, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • loro1
    GR
    09/02/2021

    To w pełni naładowane akumulatora przydatne narzędzie, które powinno mieć każdego właściciela samochodu i motocykla

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • yyavuz
    TR
    04/03/2021

    Ładny wygodny i dobrej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Był dobrze spakowany i bardzo szybki. Dzięki Banggood. Mam nadzieję, że to zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Przybył bardzo dobrze i najwyraźniej działa prawidłowo, jestem zaskoczony pojemnością ładowania, ale nie rozumiałem dobrze instruktaż wydaje się, że mówi, że nie ładuje dużych baterii, ale jeśli to może dać im utrzymanie, które było bardzo rzadkie, ponieważ chcę to do ładowania akumulatorów samochodów mam nadzieję Jeśli działa dobrze użyję go z 10 amperów, aby sprawdzić, czy działa dobrze i mogę naładować dużą baterię. Ale naprawdę to polecam. Dużo wygląda na bardzo mocną

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Drugi raz kupuję ten artykuł dla różnych ludzi. Artykuł, który działa doskonale i jest szybki w ładowaniu, nie podgrzewa zbyt dużo podczas ładowania (normalny). Świetny do 6v 12v baterii do motocykla. Nie testowano go jeszcze na baterii, ale robi, co trzeba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Otrzymany poprawnie, dobrze zapakowany, jeszcze nie testowany, ale wywołany na wylot normalnie równa się zdjęcie, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dobra jakość, robi swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.00
    • US$17.31
    • US$34.64
    • US$46.19
    • US$49.65
    • US$15.00
    • US$45.03
    • US$41.39
    • US$26.55
    • US$103.94
    • US$25.40
    • US$27.71
    • US$50.81
    • US$40.41
    • US$51.99
    • US$45.03
    • US$25.40
    • US$59.99