Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(517)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(517)
    • 5 Star(483)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/11/2020

    Produkt odbierany bez uszkodzeń, lampa led działa, powerbank działa, kabel usb jest w porządku, rurka gazowa działa prawidłowo, nie próbowałem jeszcze w pełni naładować, ale myślę, że ładuje się dobrze, wyświetlacz LED jest w porządku, Wszystkie przyciski działają prawidłowo, wskaźnik przewodni baterii jest w porządku, fiuty powietrzne są w porządku, pozostaje tylko spróbować nadmuchać opony, jak na razie dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo przydatny produkt w sytuacjach awaryjnych i do regularnego utrzymywania ciśnienia w oponach. Jest bardzo precyzyjne i można ustawić optymalne ciśnienie dla swojego pojazdu. Działa również jako latarka awaryjna i akumulator 5V/1AH doładowywania. Ładowania ze standardowym kablem USB (niestety nie typu C), które mają być podłączone do zasilacza o napięciu co najmniej 12V (działa dobrze z szybkimi ładowarkami do smartfonów). W rzeczywistości jest wyposażony w 3 baterie z 3,7V i 2600MAH podłączone szeregowo (łącznie około 12V 2600MAH). Gorąco polecam, zwłaszcza jeśli na promocji lub z klasycznym kuponem rabatowym.BangGood Logistyka bezbłędna jak zawsze, dostarczone w tygodniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dostarczono towar 9 dni po tym, jak go zamówiłem. Dostarczono go z Chin na Filipiny. Wszystko wydaje się działać jak w reklamie. (Lakiernik LED, automatyczny wskaźnik ciśnienia stopu, kabel USB A do mikro USB, wskaźnik pojemności baterii, port micro USB/USB A, ładowarka awaryjna do urządzeń, które korzystają z portowej pompy powietrza USB A &) Szybko było nadmuchać oponę rowerową, ale to była inna historia, kiedy próbowałem ją na oponie samochodowej, ale ciśnienie mierzone przez pompę jest takie samo z manualnym wskaźnikiem opon. Dla mnie jest & dobry produkt wart pieniędzy, które na niego wydałem. Polecam & dla ludzi, którzy używają piłek, dmuchanych, rowerów, motocykli do samochodów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Produkt ten jest bardzo dobry, biorąc pod uwagę jego wagę, budowę i użyteczność. Może pompować dokładne ciśnienie, które potrzebujesz (możesz wyszukać ciśnienie na Google), może pompować mój rower, rower i koszykówkę całkowicie w porządku. Co więcej, jest łatwy w obsłudze i obsłudze, latarka i bateria są całkiem dobre, również. Całkowicie polecam dla wszystkich, statek opóźnił się o 3 tygodnie z Chin do Wietnamu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Rozmiar przenośny, pasuje do torby na rower. Dość głośno, pomimo 'wyróżnienia' opisującego go jako 'niższy hałas'. Pasuje do zaworów Schradera (jak zawory opon samochodowych), ale nie do zaworów Presta, jak na wielu rurach typu pushbike, więc wymaga mocowania. Enusic dobrze zrobi załączenie jednego z nich, aby odwołać się do większej liczby użytkowników. Plastikowy klips na mojej probówce został stopiony (patrz zdjęcie) po przybyciu, ale nie ma wpływu na użycie. Jestem pewien, że z czasem się przyda. Nie używałem jeszcze usb ładowania, ale może się przydać do uzupełniania telefonu z dala od zwykłej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Mój pierwszy numer do zamówienia w Banggood. Niezbyt dobre doświadczenie. Dali mi odpowiedni element, ale z nieefektywnym wyświetlaczem LCD. Ponadto, nie można domagać się jego gwarancji, ponieważ nie ma adresu sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Nie testowałem go jeszcze na szeroką skalę, ale materiał wygląda dobrze. To taki duży :) Zrobię to później, wypoleruję to, mój kanał YouTube. Reklama nie może być zła ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Niesamowita i potężna pompa powietrza! Posiada ogromną baterię, tryb auto-stop i można go używać jako powerbank i latarka. Zobacz pełną recenzję na Youtube kanał Bezbod Reviews.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Jest bardzo dobry. Testowałem go w samochodzie i działa bardzo dobrze i zatrzymuje się automatycznie. Zapalniczka jest ładna, a powerbank naładował moje urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Moje zamówienie zostało dzisiaj dostarczone i bezpieczne. Akcesoria są kompletne i od razu spróbowałem w moim samochodzie i działa. Był umieszczony na pudełku. Mam nadzieję, że będzie to trwało wiele lat 😉. Dziękuję bardzo sprzedającym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 713
    • Ft14 797
    • Ft14 488
    • Ft15 413
    • Ft3 389
    • Ft15 308
    • Ft11 781
    • Ft8 081
    • Ft15 308
    • Ft7 397