Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(237)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Kupiony dnia 28/5 przybyło dnia 02/07 Pudełko wgniecione z jednej strony, ale produkt dotarł nietknięty, naładowałem go do pierwszego użycia, jest z jego instrukcją obsługi, ale jest błąd mówiący „zielony LED kiedy ładowanie jest kompletne", ale światło LED jest. Myślałem, że potem zrobi się niebieski, ale czas ładowania minął. Zrobiłem testy, nadmuchując parę opon motocyklowych i zrobiłem to szybko, nie więcej niż 5 minut (29 PSI) Światło Led jest bardzo słabe, nie świeci zbyt wiele. Jeśli chodzi o rozmiar, urządzenie jest duże, może być przewożone w plecaku, ale w kieszeni nie pasuje. To będą twoje minusy (błyskotliwe i LED latarka jest słaba). Pro, szybko napompowany i dobra pojemność baterii. OBSERWACJE Nie potrzebowałem „usługi klienta" zostawię go na 4 gwiazdkach, ale (w przypadku tego produktu nie skontaktowałem się z nimi, chociaż ich obsługa klienta jest pauperrimo ogólnie dla produktów) Lepiej módlcie się, żeby ich nie wykorzystywali. Logistics Service, w ramach oczekiwanego, coś.Według 30 dni, ale to było przez lokalne usługi dostawy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Dopiero przyjechałam i już próbowałam z rowerem, piłką i samochodem, z samochodem trzeba trochę dłużej nadmuchać, ale motor i piłka były bardzo szybkie. Sprzęt może być używany maksymalnie 10 minut i zgodnie z instrukcją co daje maksymalnie 30 minut będziesz musiał go wypróbować. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Trochę czasu zajęło im wysłanie go, ponieważ powiedzieli mi, że mają duże zapotrzebowanie na ten produkt, kiedy go wysłali, zajęło to około 25 dni.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Naprawdę super i ma dobry czynnik kształt. Po około 3-5 minutach wąż staje się gorący od mocowania do pracy wewnętrznej, co oznacza, że jest wymóg chłodzenia moim zdaniem. Obudowa nigdy się nie zmieniła, pozostała chłodna. Lubię światło do nocnych operacji, ekran jest w porządku, a liczby są duże. Używany i przetestowany, działa tak, jak chciałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Najważniejszy i użyteczny gadżet, jaki ostatnio kupiłem. Kiedy go dostałem, użyłem go do sprawdzenia i porównania wszystkich 4 kół mojego samochodu z jego ładunkiem, jak pochodzi od dostawcy, i napompowałem dwie kulki i wygląda na to, że jest więcej soku do wykorzystania. Jedyną rzeczą, którą warto zmienić jest końcówka, która musi dokręcić poprzez przekręcenie nici zamiast końcówki z zaciskiem dla łatwiejszego użycia. Mam nadzieję, że zwróci pan na to uwagę. W dolnym środku urządzenia znajduje się wskaźnik ładowania, który świeci na czerwono, podczas gdy ładowanie trwa, staje się niebieskie po zakończeniu. Należy pamiętać, że jest dość hałaśliwy w użyciu i może sprawić, że rurka jest dość ciepła w długim użytkowaniu. Cieszę się, że go mam, mam nadzieję, że wszyscy kupcy przyjdą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 16 dni. Gls kuriér

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Produkt spełnia oczekiwania. W tej chwili dobry produkt. Napompowany w ciąg 6 rowerów i skutera. Nie ma problemów z baterią. Mam nadzieję, że wytrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetnie, że odjechałam samochodem. To zajmuje kilka minut, ale to dobry sposób na skalibrowanie opon. Byłem w stanie skalibrować cztery opony jednym ładunkiem, i nie wiem ile zostało. Może mieć tylko lepszy wskaźnik ilości baterii. Wielki mały nadmuchiwacz. Zajmie to kilka minut, ale robi swoje. Byłem w stanie doładować 4 paski jednym ładunkiem, ale nie znam pozostałej baterii. Wskaźnik baterii mógłby być lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Simile ad altri prodotti già visti. Il funzionamento è abbastanza semplice. Si accende dal pulsante laterale e lo si può impostare sia manualmente che in automatico. Al raggiungimento della pressione prestabilita si spegne. Presente anche un a luce di cortesia e vari beccucci per diverse tipologie di oggetti da gonfiare. Gonfiaggio espresso in bar o psi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    I trochę większy niż Xiaomi, ale jest też mocniejszy, wypełnia się dużo szybciej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Podobał mi się produkt. OPIS CHARAKTERYSTYKADystrybucja i zwrot

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 797
    • Ft15 413
    • Ft12 022
    • Ft14 488
    • Ft3 200
    • Ft7 832
    • Ft11 781
    • Ft3 389
    • Ft8 081
    • Ft82 940