Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(551)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(551)
    • 5 Star(500)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Dobra robota i zauważalna jakość budowy. Włączyłem go, żeby zobaczyć jego działanie i wykonać swoją pracę. Z twojego rozmiaru i wagi noszę go ze sobą na rowerze. Zintegrowane światło LED

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobre od ładowarki samochodowej Potrzeba 7A Nie działa z adapterem 2A 220v 12v Brak baterii, brak przenośnych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Dzidris
    LV
    11/04/2021

    W porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo wygodne, krótkie w rozmiarze i skuteczne, wydaje się trwałe.Długość węża wynosi 15 cm i kabla 3 metry wolałbym węża 25 cm.Rozsądna cena, przyszedł bardzo szybko i nienaruszona.Używam go do nadmuchiwania rowerów elektrycznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Good product thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo dobry produkt. Sprawdzone prace bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Доставка дней 15. В комплекте есть довольно длинный кабель для запитки от прикуривателя автомобиля, а так же 3 разных насадки для накачки разных вещей. Насос просто зверь, 26 колесо шириной 2,125 дюйма накачивает с нуля до 4х атмосфер примерно за минуту. Правда, 4S для него многовато и мотор довольно сильно греется при таком напряжении, советую всё же использовать не более 13-14 В. Внутри всё выполнено добротно и вполне качественно да эти деньги (брал за 900 руб). Почти все нагруженные части из металла, мотор 540 класса, с вентилятором охлаждения за корпусом и небольшой центробежной крыльчаткой внутри на роторе. Единственная нагруженная деталь которая выполнена из пластика - это поршень с шатуном (выполнены как одна деталь). Смазки почти не было, советую открутить 4 шурупа и смазать шестерни и поршень, а так же вал ведомой шестерни и ост коленвала на которой шатун. Брал по распродаже, но если бы подождал пару тройку дней мог бы купить его за 700. Но и за эту цену вариант очень не плох. P. S. аккумулятор и провод с крокодилами мои, в комплекте с насосом его нет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Dotarł do Krymu Rosja. Zamówiony, 30 grudnia. 24 stycznia, niecały miesiąc. Jest pompa podobna do Alli, w wyglądzie mało wiarygodne, ale służy wierze i prawdzie przez dwa lata i naprawdę pomaga bardzo często, ponieważ 2 motocykle i rower. Velos na 4. Ta pompa jest cięższa i jest wykonana na niezawodnym i oznacza, że jest lepsza. Kupiłem do wymiany pierwszej myśli nie będzie żyć długo i nie łamie zarazy i pomaga )). Więc ten produkt i sprzedawca polecam bez wątpienia. Stary, ale działający))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    Очень быстрая доставка. Оплатил 13 сентября, получил 1 октября в Томске. За что благодарность магазину. Посылка ,как всегда , упакована плохо, из-за этого фабричная картонная коробка вся оказалось поломанной и порванной. Сам насос не повреждён, но к сожалению оказался нерабочим. Вскрытие показало, что не припаян провод к выключателю. Если припаять, думаю работать будет. Шестерни не смазаны (нужно смазать). А самое главное на одной из шестерен дефект, один из зубьев наполовину обломан. С таким дефектом изделие долго не прослужит. На фото всё это видно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 564
    • Ft17 477
    • Ft11 285
    • Ft12 013
    • Ft26 580
    • Ft17 477
    • Ft28 642
    • Ft15 447
    • Ft11 978
    • Ft15 447
    • Ft11 348
    • Ft16 393
    • Ft11 348
    • Ft15 226
    • Ft6 303
    • Ft15 655
    • Ft10 556
    • Ft5 458