Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2556)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2556)
    • 5 Star(2438)
    • 4 Star(113)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    Mam ładunek. Zamówiłam go 17 września, przyjechałam 31 października. Kupiłem za 778 rubli. Pudełko na paczkę w opakowaniu, pudełko jest lekko miętowe, ale ładowarka jest cała. Na pierwszy rzut oka, z wyglądu, jest robiona jakościowo. Racje są dobre, czyste, bez śladu. Nie mogę sprawdzić, czy działa, ale są oznaki życia, kiedy jest podłączony. Jak na razie jestem szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Produkt 2020 12 miesięcy, ulepszona wersja 5, wszystko przemyślane, łatwe w użyciu i bardzo udane. Zamówiłam go 22 stycznia, a dostałam 4 lutego. PTT przyniósł ładunek pod drzwi, podskoczył podatek 16 TL, zapłaciłem przy drzwiach. Zapłaciłem w sumie 165 TL. Około 289 TL na tureckich stronach handlowych. Polecam każdemu rozważając zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Ładowanie trwało około miesiąca, kurier dostarczany pod drzwi. Urządzenie miało firmware w wersji 7. Testowane urządzenie wydaje się działać. Po teście, dodam odwołanie. Jak na razie jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Ładowarka się spodobała, przetestowała trzy baterie samochodowe, jedna odzyskała dwa naładowane. Kupiłem za 800 rubli na giełdzie! Wersja 7.0 z 12 grudnia 2020 r. Zalecane do zakupu! Świetna ładowarka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Działa, ale jakość budowy jest przeciętna. Był głośny boom i trzeszczenie po włączeniu. Okazało się, że w wentylatorze wisiały kawałki plastiku lub drutu. Łatwo zrozumieć, wentylator nie jest naprawiony. Więc nie jest jasne, czy powinno działać na dmuchane czy dmuchane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Przesyłka szybko. Dostawa około 3 tygodni na Ukrainę od momentu płatności za pośrednictwem Mist Express. Wszystko pasuje do opisu. Ładowanie dobrej jakości. Używam do ładowania ACB na samochód. Istnieje tryb regularny, tryb odzysku i tryb ładowania baterii moto. Na początku procesu ładowania prąd jest naładowany 6A, następnie prąd opada, a na końcu proces ładowania jest automatycznie wyłączony. Polecam towar! Kupuj z rabatem i bez zdradzania goo_gl/eyKqwg (umieść kropkę zamiast podkreślenia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    10 dni do Ankary, Aras wysłał i poinformował o numerze namierzania ładunku SMS, aby uzyskać całkowicie wolne od podatku (bez kamieni). Produkt wykonuje swoją pracę całkiem dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Polecam dostać to z rabatem grupowym w 9 dni, aras z mezeliny był dostarczany przez ładunek otrzymałem podatki wliczone nie miałem problemu najpierw mój zakup tutaj nie był problemem garść urządzeń ❤ ładne ale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami. Ma automatyczny wentylator do chłodzenia obwodu. Szybka wysyłka (15 dni). Wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami. Szybka dostawa (15 dni do przyjazdu w ręce)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    To przyszło do mnie szybko, przyszło z adapterem wtyczki, i podręcznik w kilku językach angielski chiński włoski i hiszpański. Testowałem to przez czas wskazany w instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 473
    • Ft12 105
    • Ft14 954
    • Ft5 337
    • Ft8 544
    • Ft5 090
    • Ft4 625
    • Ft21 719
    • Ft8 898
    • Ft7 832
    • Ft10 412
    • Ft7 397
    • Ft8 898
    • Ft11 747
    • Ft4 961
    • Ft8 186
    • Ft9 247
    • Ft7 119