Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1355)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1355)
    • 5 Star(1295)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    ΕΦΤΑΣΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΗ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ? ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ?ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Nadal na testach, ale z tego co widzę, on realizuje to, co obiecuje. Nie byłem opodatkowany. Tylko opakowanie, które się ugniatało, ale produkt był nietknięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt dotarł bezbłędny, wszystko zapakowane bez ugniatania, powiem, że jestem bardzo zadowolony z zakupu już dziś i wydaje się, że działa naprawdę dobrze. Uwaga 10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Uczyniłeś mnie niezwykle szczęśliwym klientem. Zapewniając niesamowite rozwiązanie, zabierzecie mi wszystkie kłopoty. Od teraz, jesteś moją najbardziej zaufaną stroną i sklepem. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    The item arrived within a week neatly packaged and undamaged. I haven't practically tried it yet, if there are any problems, I will be able to write about it later.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Przybyli do Natal RN za 22 dni robocze! Produkt wydaje się być dobrej jakości. Gratulacje dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Próbowałem regeneracji i słabe ładowanie akumulatora z wyczerpaną baterią. Ładowarka działa sprawnie. (Używam go również w pomieszczeniach i kogo obchodzi dźwięk wentylatora można zainstalować lampę 24V3W w serii z wentylatorem, który może wyłączyć powyżej 3-4 A) Dziękujemy za szybką i bezcłową dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Obraz jest bardzo dobry. Produkt przyszedł bardzo szybko. Ale nie byłem w stanie go jeszcze uruchomić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Naprawa pulsu działa. Po 8 godzinach w trybie naprawy ta 10-letnia bateria wzrosła z 318 CCA do 380 CCA. Kablówki są za krótkie. Oba końce są dłuższe o 50 cm, a dam ci 5 gwiazdek. Bardzo szybko wysłany +++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Szybki transport, zamówienie wysłane 02/11 i dostarczone w dniu 25/11 (był do odbioru od 23/11). Działał całkiem dobrze, możliwe do ładowania baterii samochodem lub motorem. Produkt nie został opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 549
    • Ft14 527
    • Ft9 076
    • Ft36 322
    • Ft10 168
    • Ft10 621
    • Ft5 029
    • Ft11 621
    • Ft9 803
    • Ft9 803
    • Ft5 192
    • Ft4 718
    • Ft5 060
    • Ft9 432
    • Ft3 991
    • Ft6 287
    • Ft15 980
    • Ft3 142