Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Jakość wykończenia mogłaby być lepsza, ale jest dość wyważona, więc myślę, że będzie dobrze. Przesyłka do Indonezji około 1 tygodnia, całkiem szybko, świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2020

    Produkty były dokładnie takie, jakie pojawiły się na miejscu. On czas wysyłki zabrał więcej czasu niż było spodziewane, a także zwrot celny na ubezpieczenie taryfowe jest zgiełk, aby uzyskać. Opakowanie śmigła mieściło się w średniej z własnym boksem. Śmigi były jednak dość słabe wykończenie i tak słabo zapakowane, nie mając nic, co zapewniałoby nawet najmniejszą ochronę przed zniszczeniem. Ogólnie procedury pakowania i wysyłki były punktacje miłości 1.5 i produkty daję 4.5. Mam jeszcze kilka testów na silniku i rekwizytach, aby dać pełną recenzję. Otrzymany w Meru University of Science and Technology, Kenia. 🇰🇪. Dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2016

    Aldığımda çok endişeliydim tanıtım fotoğraflarında ufak zedelenmeler olduğu için elime geçecek ürünün kötü olacağı düşüncesindeydim ama muhteşem çıktılar hiç bir sıkıntı yaşatmadılar balansları yerinde ve belkide bu fiyata alınabilecek en kaliteli pervaneler. I made the best choice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    High efficiency propellers with the best price in the market! I totally recommend it for large, long range quadcopters!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    High quality durable propellers in amazing price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    Great propellers! They are so silent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2017

    It's going to be good on my Tarot 650 with Pixhawk. It's so cool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Balansowanie nie do daleko, ale nie najlepszej jakości. Pewnie, że są mocne, ale nie idealnie uformowane na foremkach. Z 4 innych marek, wydajność na nich jest najgorsza. Wykonują swoją pracę, ale za pieniądze są lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    minden az elképzelés szerint jött,köszönöm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft28 749
    • Ft6 131
    • Ft45 618
    • Ft1 324
    • Ft17 632
    • Ft23 564
    • Ft9 965
    • Ft18 220
    • Ft53 670
    • Ft3 064
    • Ft25 682
    • Ft4 597
    • Ft76 341
    • Ft34 734
    • Ft10 731
    • Ft22 900
    • Ft17 075