Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Dobre urządzenie. Po ostatniej aktualizacji tow jest pełne 99% angielski język i menu. Trochę ciężko ustawić dźwięk na wzmacniacz.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Fantastyczny projektor wideo. Spodziewałem się, że będzie bardziej głośno. Na pewno to słyszysz, ale nie przeszkadza mi to podczas oglądania filmu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Great Beamer źle bez obsługi 3D, ale doskonały widok, użyj tego z ekranem XY i pokochaj to urządzenie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Szybka dostawa (1 tydzień od CZ do NL) i WIELKI obraz, duży rozmiar daje prawdziwe doświadczenie kinowe. Ustawianie było łatwe, z wyjątkiem chińskich menu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Szybka wysyłka. Zgodnie z oczekiwaniami angielskie menu, świetne kolory i jasność. Świetna operacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    przybył w ciągu 1 tygodnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Niezwykły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Otrzymany w mniej niż 15 dni, jest szalony. Wahałem się przez długi czas i nie żałuję. Ja projektuję na białym łóżku, który sprawdzam i rewalifikuję. Na zdjęciu to 55-calowy telewizor.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Despite the fact that the announcement is about [ENGLISH VERSION], the device software is only in Chinese. I had to pay a Chinese guy to find a way to install some English interface. EXTREMELY BAD EXPERIENCE. The device itself is OK but only when used with an external Android TV. You cannot install anything on it. Actually, you can but they do not work. FengOS is a piece of shit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jestem bardzo rozczarowany po sprzedaży usług nie tylko oni popełniają błąd przez złe co do artykułu, który zamówiłem dobrze, a kiedy jest to konieczne, aby zwrócić to wyjaśnia nam, że wszystko jest naszym kosztem i ustąpimy oprócz złej wiary oni nieustępliwie powiedzieć W ich mailach, że to ja źle zamówiłem, pomimo dowodów, że im dostarczyłem, uważam, że to naprawdę nie jest poprawne z ich strony więc uważaj, gdy zamawiasz produkt zorganizować, że nie jest zbyt drogie, ponieważ pozostanie pod bronią cokolwiek się stanie, to z pewnością będzie kosztować więcej Przesyłać go ponownie. Nie robią żadnego komercyjnego gestu żadnego wysiłku, poza historią punktów, które ci dajemy, widzimy 6 procent do 15% do wykorzystania w następnym miesiącu i nadal na bardzo mało produkt, nie mówiąc nieciekawie.. 😡😡

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 692
    • Ft50 966
    • Ft20 385
    • Ft52 877
    • Ft31 216
    • Ft24 844
    • Ft30 260
    • Ft29 623
    • Ft60 523
    • Ft63 708