Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2021

    Zalety: |: Wspaniała jakość obrazu! Używam go na zwykłej białej ścianie, ale ma świetną jakość. Żywy, kolorowy, wyraźny obraz nawet w świetle dziennym, ale dla najlepszego rezultatu potrzebuje ciemnego otoczenia. Menu po FW uaktualnieniu większości języka angielskiego (FengOS 1.4.4.2291), niektóre strony nadal w języku chińskim. Konsorcjum: |: - Nie można zalogować się w zwykłym YT, trzeba zainstalować Smart YT TV - Niektóre elementy menu nie działają lub gdy kliknę na niego, po prostu przejdź do menu głównego - Netflix nie w 4k, ale ma dobrą jakość Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetny pomysł albo naprawdę nam się podoba! Dostawa na Węgry trwała 1 tydzień. Polecany produkt!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Zamówił wersję francuską, otrzymał wersję chińską. Chiński język i kablówka nie są kompatybilne z moimi gniazdkami elektrycznymi. Podziękowania dla Google Lens za tłumaczenie. W przeciwnym razie zdjęcie jest dobre (to nawet najważniejsze) nawet bez ekranu Fresnela. Na wysokości trzech czterech metrów hałas kibiców przechodzi niezauważony. Dźwięk jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Naprawdę dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dobre urządzenie. Po ostatniej aktualizacji tow jest pełne 99% angielski język i menu. Trochę ciężko ustawić dźwięk na wzmacniacz.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Fantastyczny projektor wideo. Spodziewałem się, że będzie bardziej głośno. Na pewno to słyszysz, ale nie przeszkadza mi to podczas oglądania filmu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Great Beamer źle bez obsługi 3D, ale doskonały widok, użyj tego z ekranem XY i pokochaj to urządzenie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Otrzymany w mniej niż 15 dni, jest szalony. Wahałem się przez długi czas i nie żałuję. Ja projektuję na białym łóżku, który sprawdzam i rewalifikuję. Na zdjęciu to 55-calowy telewizor.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Szybka dostawa (1 tydzień od CZ do NL) i WIELKI obraz, duży rozmiar daje prawdziwe doświadczenie kinowe. Ustawianie było łatwe, z wyjątkiem chińskich menu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Szybka wysyłka. Zgodnie z oczekiwaniami angielskie menu, świetne kolory i jasność. Świetna operacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    przybył w ciągu 1 tygodnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$196.99
    • US$265.99
    • US$92.99
    • US$209.99
    • US$159.99
    • US$265.99
    • US$155.99
    • US$99.99
    • US$94.99
    • US$29.99