Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(343)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(343)
    • 5 Star(318)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Wziąłem zniżkę z telegramów @ChinaGoodBuy - chinagb.ru doskonałe szybkie dostawy, dostarczone Mist Express, ale o dziwo nie musiałem nic robić, pudełko z maszynką idzie w pudełku ekstra, wziąłem na prezent, Więc zdjęcia się nie rozpakowują. Ale właściciel jest zadowolony, ognia brzytwy! Biorąc pod uwagę cenę z kuponu wyszedł znacznie taniej niż na Ali - w ogóle super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DOCVIP4
    GR
    06/05/2021

    Dobre opakowanie i stosunkowo jakość konstrukcji (chociaż trochę lekka) Przybyło w oczekiwanym czasie (z lekkim opóźnieniem) z DHL. Mam nadzieję, że okaże się skuteczna i przetrwa czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    To moja pierwsza elektryczna maszynka. Jestem pod wrażeniem. Jest w pełni naładowany. 6 dni po zakupie. Kupiony w niedzielę, przyjechał w piątek z czeskiego magazynu na Węgry.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Ta golarka jest genialna. Jakość jest wyjątkowa, autonomia baterii jest wspaniała, robi bardzo niski hałas i golenie jest doskonałe. Jestem z tym bardzo udany!!! Polecam też do kupienia i jako prezent...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dość przyzwoita golarka za tą cenę, nie spodziewasz się najwyższej klasy za 25 euro. Wygląda ładnie, plastikowo, gdy go trzyma i goli się. Pytanie tylko, jak długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Καθυστέρησε λίγο η παραλαβή (κοντά στο μήνα από Τσεχία), αλλά εκ πρώτης όψεως και πριν δοκιμαστεί φαίνεται να ανταποκρίνεται της περιγραφής.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Przybył bardzo szybko (księg CZ) i w dobrym stanie. To drugi BlackStone3, który zamówiłem, pierwszy dla mnie, drugi dla mojego pierworodnego (16 lat). Bardzo łatwy w obsłudze, jest odporny na wodę (więc jest łatwy w czyszczeniu) i nie ma problemów z przycięciem brody od 1 do 7 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Zamówiłem go 24 września i kosztował 172 liry. Przyszedł na pełen koszt bardzo zadowolony z produktu prawie goli się jak muchy. Jak tylko dotykam długich włosów, ciągnie i boli. Idealny do codziennego golenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Εχοντάς εμπειρία με ακριβές επώνυμες ξυριστικες την πήρα με επιφυλάξεις. Ε λοιπόν διαψεύστηκα. Η μηχανή είναι εφάμιλλη και πολύ αποδοτική ειδικά στο ξύρισμα με λίγο αφρό. Μπαταρία ατέλειωτη.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Idealny boks i perfekcyjne golenie. Używam go po rozpakowaniu i jest idealny, dowiedzmy się, jak długo może się golić w tej samej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,311
    • Ft5,356
    • Ft5,952
    • Ft9,823
    • Ft6,845
    • Ft5,654
    • Ft3,570
    • Ft6,550
    • Ft12,800
    • Ft9,823
    • Ft8,632
    • Ft4,165
    • Ft9,525
    • Ft10,716
    • Ft9,823
    • Ft6,845
    • Ft41,655
    • Ft9,823