Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(770)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(770)
    • 5 Star(725)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-06 04:51:35

    Great miniquad for Kids, Girlfriends and Beginners :) Easy to learn! Extra batterys https://www.banggood.com/custlink/Dm3G4pV2e8

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-11 00:06:17

    I like this quad so much and I ended up getting 2. good indoor quad for winter flying.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-20 23:12:59

    excelente drone oara principiantes , lo unico que no le gusto del paquete fue el control , se siente muy ligero el stick de throttle , aunque no tengo otro control para compararlo , el visor es cómodo y el drone ya me ha aguantado unos buenos golpes jajajaja a seguir practicando

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-09 18:59:34

    Ótimo custo benefício, drone bem resistente e bem veloz pelo seu tamanho, mesmo com um VTX de 25mw o alcance e bem longe. Uma ótima compra.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-22 02:43:34

    i already send you an email for that not even 2 hours of flight time that what happend common this can not be i wish u guys do something about it

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-13 19:32:36

    By far as of May 2019 the best Ready To Fly FPV kit on the market. This little guy is set up with 3 different fly modes so perfect to get you through beginner to advanced piloting. I found this package so nice that I gave one away on my Youtube channel The Quadcopter Review to get a new person into FPV. If you had any doubt on buying this kit wipe it right out of your head and smash that buy now button.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-29 17:46:07

    works fine.. already modified for crsf

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-04 10:40:19

    everything was as described, worked right out of the box. 10/10!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 97  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>