Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1062)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(1062)
    • 5 Star(994)
    • 4 Star(62)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Sam element jest jak reklamowany Brak instrukcji użytkownika Ładowarka do baterii brak wskazania, jeśli już w pełni naładowana Dron działa Bateria działa Ładowarki Nie bądź zaskoczony, gdy otrzymujesz ten pakiet jest bardzo lekki nawet w przypadku przypadku.. ... Słabe śledzenie na stronie internetowej Element nie został wysłany w ciągu 24 godzin wbrew reklamom Odpowiedź obsługi klienta zawsze czekaj przez 24 - 48 godzin

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    This is my first drone after flying in simulator with flysky i6. - The controller sticks are nightmare. They are too sticky and heavy. It is hard to move them with one or two thumbs. - FPV monitor has a good quality of picture but does not fit my face properly. - The drone itself has a good quality of manufacturing. Had a lot of small and big crashes already, the worst i got is one prop is just detached from motor - i simply put it back. Also i would recommend to disassemble it lightly and bring RX and VTX antennas outside. The battery for drone is EMAX HV 450mAh and it lasts 5 minutes ARM time on average. The 6-slot charger comes with the kit. You also get battery for FPV monitor. Overall you need 2 microusb cables and 1 usb port to charge everything - controller, fpv monitor battery and drone battery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetny zestaw na początek, gotowy do użycia. Wszystko dobrze, ale nie mam zbyt wielu uczuć z pilotem. Jedyny mankament tego zestawu. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Dron przybył, ale nie jest kompletny z zdalnego sterowania i przeglądarki jak wskazane w zakupie link więc uważaj w zakupie co nie zrobiłem teraz szukamy wizjera i pilota do latania małego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Początkowo skomplikowane w kontroli. Czas pracy baterii około 5 minut. Zalecane zapasowe baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Otrzymałem go w 2 tygodnie w Kanadzie tuż przed świętami!! Dziękuję bardzo wygląda schludnie Nie mogę się doczekać powrotu po wrzuceniu rhe mavic 🐵

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Rok później odkupiłem pierwszy dron, który zniszczyłem, by się nauczyć. Teraz, gdy jestem trochę bardziej doświadczony, kupiłem z powrotem robiąc mnie ruchanie kolejne 80 euro mogę potwierdzić, nawet jeśli trochę datowany działa bardzo dobrze w profilu ratingowym3 jeździ bardzo dobrze, dobrze skalibrowany, a bateria jest bezpiecznie do 4 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Nawet trzeci i ostatni rozkaz dotarł zgodnie z planem. Dobrze spakowany we wszystkie części, 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Nic mi nie jest!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo dobry, ładny dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 299
    • Ft68 142
    • Ft58 902
    • Ft133 190
    • Ft15 485
    • Ft86 727
    • Ft45 530
    • Ft35 928
    • Ft4 646
    • Ft2 859
    • Ft31 901
    • Ft154 873
    • Ft49 557
    • Ft34 070
    • Ft102 215
    • Ft52 035
    • Ft80 532
    • Ft448 831