Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(586)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(586)
    • 5 Star(551)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2022

    leggero, quindi è difficile da rompere. i canali della radio erano invertiti, ho dovuto accedere a betaflight e cambiare la mappatura, oltre a questo nessun problema. credo sia ottimo per imparare a volare in acro per dei principianti, lo consiglierei anche come primo drone per chi ha già provato il simulatore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Najlepszy dron startowy, jaki istnieje. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Wprowadziłem kilka ulepszeń, takich jak przejście na Crossfire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Ładnie wykonany, solidnie wyglądający dron. Działa z goglem Everyine EV800. Występuje w ładnym opakowaniu z dwoma zestawami rekwizytów. Nie mogę się doczekać, żeby go wyciągnąć na muchę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    ottimo prodotto . facile da bindare vola sia con 2s (molto divertente e veloce) ed 1s per un volo più soft anche indoor. consigliatissimo per chi si approccia o per chi già è esperto . consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Otrzymany w zaledwie 3 dni, wygląda świetnie Pozostaje nam tylko to udowodnić Antenę należy przymocować do ramy tak, aby śmigło jej nie przecinało, w przeciwnym razie nie ma kleju dzięki bg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Ten miły mały dron jest bardzo stabilny i fajnie się lata. Nie dla początkujących, ponieważ jest również bardzo szybki i elastyczny. Łatwy do wiązania i programowania trybów lotu na moim Radiomaster tx16. Jest bardzo dobrze wyprodukowany i wytrzymały, niełatwo go złamać. Polecam zamówić kilka zapasowych baterii, aby wydłużyć czas lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Małym diabłem. Zwinny tak mało i super wykonanie, że można łatwo obracać się przez 5 minut. Łatwa konfiguracja betalotu i łatwe wiązanie za pomocą Taranis QX7. Wysyłka z europejskiego magazynu w ciągu 5 dni. Oto mała przejażdżka, aby pokazać, jak łatwo jest latać https://www.youtube.com/watch?v=WJrOXrL4fO8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Niesamowita mała maszyna, wystarczająco mała, żeby latać przed moim domem, żebym nie musiał odchodzić za każdym razem, gdy chcę latać. Wyposażony w uszy do super niezawodnego latania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    To naprawdę solidny dron za tę cenę, ale cam ma dużo czerwonego (głównie różowego) odcienia w słońcu, to nie jest również najostrzejszy i dość zły w obsłudze ciemnych i jasnych obszarów. Przeszukałem ten problem na forach i prawdopodobnie sprowadza się to do złej kontroli jakości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Przybył w czasie, thx Banggood. Ten Copter jest naprawdę mały, prawie słodki... Wydaje się, że jest dobrej jakości. Pomyśl o prawdziwym rozwoju Rx Antena, w przeciwnym razie będzie ona posiekana przez wirniki. Złącza zasilania są gówniane i powinny być zastąpione przez XT30...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.43
    • US$1,449.00
    • US$269.99
    • US$145.99
    • US$275.49
    • US$175.99
    • US$205.99
    • US$452.19
    • US$116.88
    • US$159.99
    • US$271.39
    • US$136.85
    • US$354.34
    • US$119.99
    • US$179.09
    • US$549.99
    • US$290.69
    • US$284.99