Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(443)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(443)
    • 5 Star(417)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    package arrived in perfect order. I had gotten a bad battery in my kit though. the metal tabs that hold the plastic connector are missing so if you pull on the wires even slightly they pop out of the connector. so I have to buy more 1s batteries so I can fly it. The quad did bind to my controller just fine and it seems to be good to go. just need batteries to fly it 😢

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    To mój drugi zakup (^-^) Przeskoczyłem 5 cali dla głównego, i pominąłem 3 cale dla reszty pałeczki Czy musisz kupić 2,5-calową maszynę, bo trudno się nią cieszyć mniej niż 2 cale? Martwiłem się Takie słodkie i fajne! Wystarczy kupić malutkihawk2freestyle (tak jak) w To gorsze niż 2,5-calowy samolot, który sam zbudowałem Jest bardzo lekki. To trochę 80 g z baterią Poczułam potencjał (chociaż jestem początkującym amatorem w) Jestem szczerze rozczarowany, jeśli nic nie robię i latam prosto To samolot typu freestyle, ale czy to antena? To bardzo relaksujące uczucie Gdy odległość jest około 100 metrów od niego, wiązanie zostaje nagle przerwane i VTX jest zaburzone To zabawka, jeśli zostaniesz w magazynie Ale to duża zmiana w dodawaniu odbiorników, konfiguracji Batlotu, wymiany rekwizytów i przeniesienia anteny VTX lub wymiany Szczerze, czuję się słabo, ale jestem pewien, że to będzie całkiem przyjemny samolot Pierwsza antena VTX była gruba i długa, więc zmieniłem okrążenie krawata na prawy tył i zainstalowałem ją skośnie na tylnej stronie, ale to samo zmieniło się dramatycznie i poprawiło Drugi był cienki i krótki, więc zmieniłem go na lizaka 3 Reszta to samolot, który można cieszyć się z zmiany Bataflet Rate i rekwizytem 2540-3 (^-^) Pierwszy mi się podobał, a drugi kupiłem Łatwo jest zdobyć 1S2, a nano2 spełnia minimum VTX200mW jest dobry, jeśli antena jest przesuwana lub wymieniana (^-^) Ale zwyczaj ma ograniczenia, silnik to 1103, ale nie można go zmienić, bo to trzy śruby W najlepszym wypadku, około 7500kv silnika na malutkim Hawk2Racer? Czy to prawda? FC nie może zostać zmieniona, jeśli otwór montażowy jest niepowtarzalny i otworu nie można wywiercić Pierwszy aparat został również przetworzony i wyposażony w RunCam feniks2nano, ale myślę, że jest mało prawdopodobne, aby można go zmienić, jeśli nie jest przetwarzany Próbuję zamówić RunCam nano4 Można zmienić nano4, ale zastanawiam się, czy jest to konieczne, ponieważ nie różni się to w wydajności Istnieją również przeciw, ale ogólnie jest to dobrze zrobione i Zastanawiam się, czy jest to zalecane (^-^)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Walizka trochę się rozmazała, ale szybko się rozmazała. Może być więcej informacji, aby móc zrobić Licytację z polecenia, ponieważ kupiłem innego drona tej samej marki, który pochodzi z polecenia i musiałem uzyskać informacje od innych, aby je zdobyć. Nie radzę kupować dronów bez rozkazu, zwanych normalnie Dronemi BBNF. Jest to tylko dla tych, którzy posiadają już inne uniwersalne polecenia, albo ogromną wiedzę o nich. Położenie elili jest takie, jakie są na zdjęciach. Nie chodzi o ręczne pokazywanie ich położenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Super mały helikopter z dobrą mocą. Ustawienia poprzez Betaflet były również łatwe (kanał FPV, włącznik przypisu itp. Czasy lotu są również dobre około 4-5 minut, więc 10 paczek zamawianych z URUAV 450mah i masz dobry czas, aby pozostać w powietrzu. Jednak te dwa profile były zbyt słabe / zbyt wolne jak na mój gust. Potem spojrzałem na TY TUBE inne piksele, z których byłem również zadowolony. Dostawa z magazynu CZ 5 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Naprawdę świetny starter. Jest dobrze zmontowany i bardzo dobrze umeblowany (Betalot). Po podłączeniu własnego odbiornika S-bus, Tinyhawk mógł również komunikować się z moim Taranisem X9D+ 2019 SE w trybie D16. Czas lotu jest w porządku. W zależności od tego, jaki jest twój własny uchwyt lotu, możesz latać od 3 do 5 minut. RunCam Nano 2 zapewnia dobry obraz do okularów lub monitora. Ponieważ zainstalowano tylko jedną prostą antenę VTX, zasięg jest niewielki, ale dość wystarczający dla tej wielkości. Musiałem uaktualnić firmware, ponieważ pierwsza wersja była jeszcze na chipie. Ale bez większych problemów. I ostatnia, ale nie mniej ważna, bateria została zepsuta. Banngood zareagował znakomicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Świetny mały quad. Płyta F411 - Nano 2 - TH1103 7000KV - 5A BlHeli_S - 25/100/200mW - SPI RX Są & dodatkowe rekwizyty do małej torby śrub rekwizytowych & kilka części zamiennych (nie wiele) do deski do ładowania USB. Weźmie najnowszy BetaFlight Aby połączyć się ze zintegrowanym rx, należy użyć polecenia BF CLI - wiążą_rx_ spi Musiałem przestawić antenę FPV, żeby była trochę wyższa, ale nadal nie na tyle wysoka, żeby wyczyścić akumulator. Uzbroj & uchwyt na baterie z cząsteczka &, zremiksowany, aby włączyć uchwyty antenowe. Mnóstwo recenzji na YouTube. To jest mój trzeci quad Emax Baby/Tiny Hawk, wszystkie są fantastyczne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Produkt przybył w ciągu 15 dni roboczych, nadal nie był w stanie sprawdzić, jednak jakość jest doskonała. Brakowało małego klucza Phillipsa, ale udało się złożyć śruby z innym kluczem, który miałem. Dość trudno jest odłączyć akumulator od drona, może to być dlatego, że montaż jest bardzo dobrze wykonany, co zapewnia większe bezpieczeństwo na wypadek awarii podczas lotu. Poza tym, nie mam więcej skarg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Lata świetnie i bardzo cicho. Im dostaje 6-7min czasu lotu z 2x 520mAh 1s (bateria Na zdjęciu 3). Około 3-5 minut lotu w dowolnym stylu. Wydrukowany uchwyt akumulatora z TPU https://www.thingiverse.com/thing:4541796

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Dostawa tylko ogień. Zamówione z magazynu w Rosji wszystko przyszło w 3 dni i dwa weekendy. Pożar drona, tylko przewody w silnikach są trochę za długie na moim. Nie każdy to ma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Jeden z moich najlepszych dronów, super cichy, świetnie lata. Tylko kamera może być lepsza. Wolę kamerkę kadxx. Ale ogólnie świetny quadcopter w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 671
    • Ft101 958
    • Ft86 509
    • Ft42 017
    • Ft38 622
    • Ft89 213
    • Ft31 821
    • Ft38 927
    • Ft54 181
    • Ft61 637
    • Ft30 894
    • Ft86 509
    • Ft80 330
    • Ft107 056
    • Ft49 599
    • Ft361 188
    • Ft447 701
    • Ft42 462