Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(415)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(415)
    • 5 Star(403)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    To stary rodzaj silnika, ale dobrze się obraca i ma moc i bardziej oszczędny niż magiczny zestaw Racerstar (cwX2 ccwX3 zestaw 5 sztuk w) Mam nadzieję, że będzie trochę taniej (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Trzeci zakup ^-^ W poprzednich i poprzednich sesjach średnia 4 sztuk wynosiła 31,6 g, ale tym razem 31,1 g z jakiegoś powodu Myślałem, że to była porażka skali, ale nałożyłem na to standardową wagę, ale to nie był problem To jest jak różnica między wieloma częściami silnikowymi Normy jakości wydają się niespójne Tym razem kupiłem ponownie 2300kv Jest to klasa silników o mocy 2205, ale może dobrze latać z 5045-5048 (^-^) 2205 używa też silnika za około 10 dolarów Myślę, że reakcja nie zmieni się, jeśli to ten sam rekwizyt Czuję, że mam trochę więcej naciągania z pełnym gazem To było dla mnie smutne doświadczenie jako początkujący amator, ale czułem, że nie ma różnicy między silnikiem za 10 dolarów a za 20 dolarów Myślę, że jest to dobry silnik dla rzadkiego silnika 2205 teraz (śmiech)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Моторы норм, докупаю по мере необходимости, полностью с них спрыгнуть не вижу особого смысла. Не так давно попробовал их с DAL cyclone 5045, мне понравилось, по тяге ощутимо приятней. А так в основном на GepRC 5040.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Zakupione za publikowaną wartość 28g Zakupiłem 4 i tylko 2 przybyły w dobrym stanie Jeden z nich nie miał naklejki Zamiast tego, był obcy obiekt w silniku (śmiech) Dzwonek się nie obrócił, więc kiedy go otworzyłem, zobaczyłem bryłę rdzy Ale silnik nie był zardzewiały i wydawał się być tylko materią obcą Znalazłem drugą, gdy sprawdzałem, na wszelki wypadek Na powierzchni sternika była rdza, i wydawało się, że jest zmuszona do skrętu i wciągnięcia rdzy do silnika Użyję go jako czyszczonego środkami czyszczącymi Widzę, że masz problem z kontrolą jakości Tym razem kupiłem go, bo był lekki Średnia waga czterech sztuk to 31,6 g, wcale nie lekki (śmiech) Wysokość jest niska, by powiedzieć, że jest niska Położenie śmigła jest obniżone, ale szyb jest długi Całkowita wysokość jest taka sama, a gdy śruba jest zainstalowana Jest daleko od śmigła Czy 2205 zniknie? Chcesz przedstawić nowy 2205? (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2018

    المحرك جيد جدا صناعة متقنة حبدا لو اضافو مكبح للبراغي لكي لاتعمل عطب عند تركيبهم من دون الدعامة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2017

    Отличные двигатели! Очень качественно изготовлены. Очень мощные! Требуют хороший аккумулятор, для реализации всего своего потенциала.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2018

    für einen 2205er Motor top Leistungswerte & die (S)-Variante ist mit verschraubter Welle/Glocke! Da kann nichts verloren gehen. Auch die Verarbeitung/Präzision ist top. Ich nutze die Motoren auf mehreren Coptern & habe hier mal einen als Ersatzmotor bestellt weil der Einzelpreis stimmt. Einen ganzen Satz (4Stk.) kann man auch in DE bei eBay für zZt. 62€ kaufen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2017

    This is literally one of the best motors you can buy! The red bottoms have always been one of the top range motors for FPV racers. This version is an improvement over the 'old' red bottoms. It is thinner, has more torque and a lower profile, plus it has a steel shaft. There is no longer CW or CCW version but just one version. Recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2019

    Entrega rápida para uma encomenda internacional

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2017

    Very good motor, see on youtube my punch speed video https://www.youtube.com/watch?v=w_W23n0xuT4

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.90
    • US$46.16
    • US$41.57
    • US$5.49
    • US$34.33
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$16.99
    • US$10.99
    • US$74.99
    • US$4.24
    • US$20.60
    • US$31.17
    • US$6.92
    • US$10.38
    • US$8.49