Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(665)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(665)
    • 5 Star(628)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Niewielkie, lekkie. Podwozie wykonane z aluminium mielonego, średnia jakość obróbki. Jakość bitu przetwarzania jest również średnia, może być lepiej. Na wierzchołkach znajdują się niewielkie ślady rdzy. Uchwyt z magnesami, siedzi w etui ciasno, nie zwisa. W kadłubie znajduje się magnes, kawałki są mocno napięte, nie odpadają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Ładnie trzymać w ręku, wysokiej jakości montaż, lubił, że najwygodniejszy jest magnes na maszynie końcowej, ale nie podobało się to, gdy otwierano paczkę i otwierano, prawdopodobnie sprawdzano w urzędzie celnym...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Rampp88
    DE
    22/04/2021

    Naprawdę fajna część! Powinieneś majstrować, praktycznie brać na rozmiar. Indywidualne rozmiary Imbusa pasują niesamowicie dobrze, naprawdę myślałem, że nie do końca pasuje. Ale naprawdę na szczycie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo ładne, praktyczne narzędzie. Końcówki pasują do odpowiednich śrub. Ma magnes, który trzyma wszystko na swoim miejscu. Bardzo dobry do podróży i codziennego użytku. Możesz to wziąć wszędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Ładny śrubokręt! Ręka jest wygodna, dotyk uchwytu. Rączka jest metalowa, jak aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    пробка атвертки незакручиваеться а просто вытягиваеться, по мере ползвания может начять выподать. Атвёртка легкая, удобная, я думою хорошо мне послужет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Śrubokręt Emax wysłany i odebrany w rekordowym czasie. Napiwki są umieszczone w skręconym przedziale, ścięgi są dobrze szlifowane, a końcówki są namagnesowane. Rozmiar jest dobrze dopasowany, gdy trzeba pobrać śruby wzdłuż ramion quadów. Udało mi się odzyskać śruby z jednego z nich, którego rzut był prawie zaokrąglony. Jestem bardzo zadowolony z jakości tego artykułu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Śrubki są w normie, bardzo precyzyjne. Nasadka otwiera się trochę ciasno, ale z czasem jest bardziej prawdopodobne Będzie łatwiej otworzyć. Lepiej, żeby było nie do odkręcenia. Śrubokręty są trzymane na magnetofonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Dobry produkt i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Super produkt, z magnetycznym kontaktem wkładek Allena. Wkładki są starannie przetworzone i znaleźć miejsce w środku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 174
    • Ft2 903
    • Ft5 658
    • Ft22 326
    • Ft3 614
    • Ft5 809
    • Ft5 082
    • Ft2 513
    • Ft2 198
    • Ft2 639
    • Ft5 060
    • Ft3 485
    • Ft10 375
    • Ft3 265
    • Ft4 400
    • Ft1 082
    • Ft9 432
    • Ft5 029