Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(393)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-16 20:11:31

    Fast and efficient servo installed in many of my planes - fins on a Funcub - elevon on an AR Wing 800mm - elevon on a Cutlass 10 (DIY Flying Wing) Otherwise for deliveries, fast enough for delivery from China (Priority direct mail).

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-23 08:53:37

    The Emax Metal Digital Micro Servo is great for smaller builds such as flying wings. Light weight and dependable because of it's metal components. Very dependable...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-14 09:25:08

    Получил заказ, соответствует описанию. Люфт в редукторе отсутствует. Рекомендую.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-11 20:18:36

    I've used these mini powerhouse for my compact and lightweight servo stabilization system. I've used both GoPro amd Eken 4K cameras but have found slight centering issues. If that can be smoothed out using a stabilization software, its all good!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-02 07:19:09

    i like the design and this servo is convenient

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-26 09:54:31

    ya llegaron los servos para mi ala s800, parecen de buena calidad pero como no tengo un tester para servos ajo y agua, a joderse y aguantarse

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-07 09:45:47

    Very nice servo. Very recommended

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 02:41:41

    Very good quality, Digital and metal gear 2 screws include Flat profile servo, very usefull to fit in a wing

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 12:57:22

    все отлично. доставка у Украину 45 дней + растаможка

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-06 02:49:17

    Отличные сервы. Никогда не подводят.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 40  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>