Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Nieźle jak na darmowy prezent! Weźmie baterię AAA, i jest przyzwoicie jasny. Ale ku mojemu zaskoczeniu wrzuciłem 3,7v lit 10440 do ładowania i voila! Natychmiast dwa razy jaśniejsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo mały rozmiar, tylko trochę większy niż zapalniczka, weź jedną baterię AAA! Ma wielki promień światła i łatwy do przypięcia do kieszeni! To coś jest naprawdę warte swojego huku dla dolców!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Świetna mini latarka! Pracuje z mini procesem (AAA) nie zawiera, świetny materiał, wygląda dobrze wykonane. Można go zabrać wszędzie, biorąc pod uwagę rozmiar. Dobre światło. Dzięki, Bangbo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Ładny i dobry produkt, dostawa w rozsądnym czasie Otrzymałem go jako prezent od Banggood.. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Kieszonkowy przyjazny dla środowiska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Pozycja zgodnie z opisem, doskonała jakość, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    - zamówienie otrzymane na Filipinach po 11 dniach. Światło błyskowe jest małe i bardzo poręczne. Może zmieścić się w małej saszetce lub apteczce. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Mała latarka, która bardzo dobrze oświetla i ma czyste wykończenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Wspaniały doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2017

    this flashlights are totally worth their money their bright really small so they fit perfect in my pocket also put one in my first aid kit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 879
    • Ft6 703
    • Ft2 534
    • Ft10 670
    • Ft3 916
    • Ft3 804
    • Ft3 327
    • Ft8 462
    • Ft7 707
    • Ft5 871
    • Ft6 277
    • Ft5 538
    • Ft4 434
    • Ft2 054
    • Ft8 830
    • Ft3 065
    • Ft10 667
    • Ft5 538