Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DanVIP4
    SK
    09/12/2021

    Przyszedł ładowany i w dobrym stanie.Nie wiem, że ta marka również zobaczyć po kilku tygodniach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna jakość produktu, silne oświetlenie, szybka dostawa do Izraela.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    System działa bardzo dobrze, łatwy w instalacji i działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo dobrze!, przybyłem jeszcze przed oczekiwanym czasem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    ... /Odejdź... Po dwóch dniach przestał działać... ..nie był w nastroju... ... Troszkę i to światło... ... /Szybka misja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Jest trochę mniejszy niż się spodziewałem, ale jest jasny i działa jak opisano. Przyszło tylko 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Pilot nie działa, więc nie można go używać w dzień, włącza się w nocy, co nie jest tym, po co go kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonała jakość i otrzymane bardzo szybko. Nadal będę używać Banggood jako mojego głównego dostawcy. Dziękuję za doskonałą obsługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Światło było trochę mniejsze niż przewidywałem, również nie można ustawić światła nie pojawiać się po zmroku. Pozostaje włączony, dopóki bateria się nie wyczerpa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$33.48
    • US$34.64
    • US$26.55
    • US$138.59
    • US$36.95
    • US$10.99
    • US$53.48
    • US$112.79
    • US$13.38
    • US$20.12
    • US$58.89
    • US$15.00
    • US$34.88
    • US$34.64
    • US$19.12
    • US$9.99
    • US$1.79