Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    ... Nadeszła bardzo szybko i bez zniszczenia. .. Dobre oświetlenie na początek... Myślę o 50W. .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. Nie wiem, jak długo to potrwa. /Ale na razie... Nie, nie, nie, nie. Łatwe umieszczanie!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Zamówienie dostarczone, szybka dostawa. Towar nie został jeszcze wypróbowany, ale postaram się go przetestować, ponieważ jestem zainteresowany, jak będzie świecić wieczorem i pracować. Jak dotąd, wielka satysfakcja i dlatego daję kciuki w górę 👍.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    To działa na zasadzie czaru. Bardzo jasne i oświetla jeden samochód bardzo dobrze. Czujnik działa dobrze wykrywając ludzi z dużej odległości. Kabel z panelu słonecznego jest wystarczająco długi, aby przejść z jednego rogu portu do drugiego, około 4m. Ładowarka baterii jest przyzwoita i nie mam żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Przyszło szybciej niż się spodziewaliśmy! Pierwsze testy dobrze, będę sprawdzać dalej, dziękuję Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Super światło!!! Dzięki ci, bangbogu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    07/12/2021

    Very Good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Został dostarczony do Chin do Japonii w ciągu zaledwie jednego tygodnia od zamówienia i to było niesamowite! To było szybkie i grzeczne pakowanie, i od razu położyłem na podwórku. Jest niesamowicie jasny i „odporny". Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Wygląd i jakość produktu. Bardzo jasne światło, bardzo jasne. Czujnik ruchu działa. Jest przycisk plus na lampce w przypadku awarii pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.88
    • US$15.00
    • US$34.64
    • US$29.00
    • US$22.88
    • US$45.99
    • US$14.40
    • US$18.99
    • US$23.53
    • US$24.88
    • US$16.16
    • US$27.59
    • US$27.71
    • US$47.34
    • US$32.06
    • US$24.24
    • US$9.99
    • US$25.55