Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2020

    Świetny produkt z szybką dostawą tylko 14 dni, jakość dźwięku bardzo dobra, nawet za cenę. Dodatkowo dźwięk nie rozczarowuje dla każdego, kto lubi bas jest dobrą prośbą. Są małe jest bardzo dyskretne, ładowanie moler jest również dość małe. Jestem całkiem zadowolony z telefonów. Gratuluję wspaniałej pracy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Aparaty słuchowe działają dobrze, stery działają bez zarzutu, używałem ich mniej niż 10 razy i połączenie jest dobre, chyba że ściana stanie na drodze. Materiały są przyzwoite jak na cenę, jaką ma. Dźwięk jest w porządku, ale to nic wielkiego. Jeśli jesteś jednym z tych, którzy słuchają głośnej muzyki, jakość spada, a hałas pojawia się i pęka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo dobry zestaw słuchawkowy za uczciwą cenę, miałem małe szczegóły do wykonania pary, ale nic nadzwyczajnego, dźwięk średnio i ostry dobrze ustawiony, ale z poważny nie tak mocny, ale ogólnie dźwięk jest bardzo przyjemny i można usłyszeć wyraźnie głos, a także instrumenty. Pasowanie ucha jest stosunkowo dobre, jednak jest trochę odbijane od ucha, pewna ulga, ale to nie problem, aby nie kupić tego produktu. Polecam każdemu, kto chce bezprzewodowe słuchawki i kto jest gotów zapłacić do 130,00 R.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobre słuchawki, jakość dźwięku jest dobra (niewymieniony, ponieważ dźwięk wydaje mi się zbyt płaski) Estetyka materiałów jest bez zarzutu. Niesamowite opakowanie, pudełko nie miało trafień ani nic podobnego, a do tego prezentacja jest doskonała. Jedyną złą rzeczą jest to, że w moim przypadku trwało to trochę dłużej niż oczekiwano, aby przyjechać (16 dni) i dźwięk, który jest trochę płaski ( staje się bardziej widoczne po podkręceniu głośności) Czujnik dotykowy działa bardzo dobrze (przyzwyczaja się do użycia), ale ogólnie jest całkowicie zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    W końcu mam słuchawki po ośmiu tygodniach. Nie sparaliżują się z moim telefonem, co jest dość frustrujące. Mam kilka jednostek połączonych inaczej, ale telefon nie. Nie można znaleźć żadnych linków online, z kim połączyć się z androidem?? I nie mam dostępu do innych telefonów, by dowiedzieć się, czy to słuchawki, czy telefon nie współpracują. Użyłem instrukcji zakłócania, która jest z poduszkami nausznymi - w ogóle nie ma połączenia. Po chwili głos mówi, że wyłącza zasilanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    To naprawdę dobre słuchawki douszne, niech Google lub asystent Alexy przeczesują telefon trzy razy. Bateria działa od 3 do 4 godzin i jest bardzo dobrze zbudowany. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobra jakość Mają typ c Masa lekka Dobra jakość dźwięku . Publikuję tę recenzję po dwóch tygodniach stosowania... Zobaczymy za 3 miesiące, czy nadal będą działać. . Ładuję się tylko przez komputer, albo ładowarką 5v 1A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Bardzo dobry produkt lubiany bardzo dobrze mała sprawa kocha to ma dobry dźwięk jak na cenę zestawu słuchawkowego można kupić bez obaw bardzo dobre i tanie dodatkowo jest bardzo piękne trwa około 22 dni roboczych do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Słuchawka jest idealna. Premium Wesele. Jego wspaniała przykrywka. Słuchawka sama w sobie bardzo dobra i doskonały dźwięk. Bardzo mi się podobało. Teraz jestem sobie kkkkkkk. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Świetny produkt, bardzo czysty dźwięk, grób wyróżnia się bardzo dobrze. Jest dobrze zapakowany, bateria wytrzymała do 5 godzin użytkowania. Przesyłka do Brazylii nie była opodatkowana. Na dostawę, 26 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 066
    • Ft14 635
    • Ft2 532
    • Ft10 608
    • Ft6 334
    • Ft29 274
    • Ft16 099
    • Ft8 869
    • Ft6 841
    • Ft13 622