Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(4)
    • 5 Star(4)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-05 23:20:44

    Delivery time took more than 30 days..and inbetween i couldn't track my product. Then i contact customer care they said i will receive on Oct month...After receiving the product i saw a small crack in the outer body, but motor is running, no problem..please take care about the delivery damage, make sure the packing could not damage at any cost..

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-09 06:23:26

    Очень приличная вещь для ремонтных работ. Цена устраивает. Работает с разбавленной краской.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-01 12:11:28

    شكرا عزيزي كما وصفة ممتازه موتور قوي للغايه اوصي بشده كل من أراد شراء مسدس طلاء فلا يتردد فعليه بهيلدا جيده جدا وموثوقة

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-16 09:17:00

    pacote todo danificado

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-20 16:45:41

    في انتظار التجربة لكن التغليف سيئ جدا

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-31 03:14:20

    Just as described. The quality is ok though the one delivered to me got broken (I guess it happened on transit) but a reshipment has been processed for me and I really love the response from Banggood. It was delivered to me within a month. I recommend this product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-19 06:17:52

    ممتاز جدا يستحق الشراء .

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-21 12:18:04

    пришло в помятой коробке, но все работает, проверял на воде, так как уже осень и красить не сезон.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-19 06:08:24

    The product works well. The spray paint is glossy and beautiful https://www.youtube.com/watch?v=VTNXHnBvuYg&t=1s

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-13 05:27:26

    وصل الى السعودية بسرعه وبحاله ممتازه ويعمل بشكل ممتاز

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>