Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(257)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(257)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/02/2021

    Produkty to jest ok. Działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Dotarliśmy bezpiecznie! Spełnia moje oczekiwania... Polecam Wielka komercyjna pomoc, która umożliwiła sfinalizowanie tego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Wszystko jest w porządku... Tylko brak instrukcji montażu?. Gdzie znaleźć podręcznik użytkownika?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Zasadniczo dobra jakość, ale jeden sterownik steppera ma brakującą/uszkodzoną pojemność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Świetny produkt, wielka wartość, przybył bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Tylko nie przyszedł ręcznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    Ok, so finally i got this Engraver Machine. I must say shipping was safe, packaging was great, cardboard box with styrofoam. As i opened the box, i noticed how nicely everything was placed, every part had its dedicated space cut into the styrofoam. I inspected all the parts of this machine and every single one was new, good quality plastics and aluminum parts. A nice container for all the screws and wheels. It came with power supply and the logic board, USB cable. However, i didn't find the Manual in the box. I have to say this Engraving machine was sold without the LASER unit, so i will have to look out for a Laser to purchase - and I'm looking for the 2500mA Laser. When i will get the laser and assembly this machine i will update the review accordingly. Thanks, Banggood Team!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    ВАЖНО!!! Станок продается БЕЗ ЛАЗЕРА! Хорошая бюджетная модель для начинающих. Изготовлено точно и аккуратно. Собрал, настроил - все работает! Осталось заказать лазер необходимой мощности. Упаковано хорошо. Как конструктор. Быстрая доставка. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    2 weeks from order to delivery here in France! Not too bad! All elements are safe packed and well protected: I receive all components (well, I hope, because I did not start the assembly right now..) without any damage! Just to highlight: I received a CPU different than the one from the website description: I received a Eleksmaker Mana SE rev 3.2 Please refer to attached photos I did at reception date. Pour mes compatriotes: reçu 2 semaines après la commande. Emballage super pro: rien d'endommagé. A priori tout est en bon état. Je n'ai pas encore commencé le montage lors de ce feedback, donc je ne sais pas si il manque de petits composants (vis, écrous, etc) mais les principaux éléments sont là. A noter que la CPU n'est pas le modèle qui apparaît dans l'annonce: j'ai reçu une Eleksmaker Mana SE rev 3.2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    Gayet hızlı geldi. ama adaptörü çok kötü ve malzeme bilgisini içeren ve kurulum aşamalarını anlatan bir kağıt veya evrak yok. Gerisi gayet iyi

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 648
    • Ft81 115
    • Ft90 991
    • Ft64 186
    • Ft89 772
    • Ft94 658
    • Ft94 658
    • Ft143 515
    • Ft61 069
    • Ft33 586
    • Ft76 336
    • Ft50 686
    • Ft85 497
    • Ft103 819
    • Ft61 069
    • Ft73 283
    • Ft73 283
    • Ft30 533