Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(217)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Dobra jakość, odbierana na świetnych warunkach, na razie testowana bez wody, działa perfekcyjnie konfiguracja jest łatwa. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Czas realizacji: 18 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Prosta konstrukcja. bardzo łatwa do ustawienia czasu, włącz / wyłącz, częstotliwość. Używa 2 baterii AA, zwykle trwa rok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    - Minuterie automatique pour arrosage du jardin. - électronique minuterie d'eau de maison pour d'irrigation. - minuterie contrôleur système auto irrigateur.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    To whom concern, Product I bought and paid the custom insurance (order number 73250744 ) I had to pay custom tax 32.22. Can you please pay the custom tax back to my bank credit card number . Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2019

    Good product but I wish the batteries instead of 2AA had 9V for longer.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    All well packed looks not cheap Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Works ok but had to make a new way for it to join to the tap it would just pop the clip off maybe I have to high water pressure see pics

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Działa bardzo dobrze.. Bardzo dobra rzecz. Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Doskonała prędkość obsługi wysyłkowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$35.79
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$29.32
    • US$25.40
    • US$11.99
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$12.64
    • US$9.23
    • US$6.90
    • US$20.78
    • US$40.41
    • US$45.99
    • US$13.99