Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    Вполне качественно сделанное устройство,работоспособность проверяю,надеюсь на хороший результат.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Działa świetnie, bardzo elegancko, szybka dostawa, dobra jakość za pieniądze, łatwy w obsłudze i do instalacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    Good product for all bugs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    it’s good !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Idealny środek odstraszający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Próbowałem produktu, to nie jest po prostu oświetlone, i nie ma innego wpływu na środowisko wokół produktu, nie wiem, czy produkt nie działa lub co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Produkt daje tylko światło i nie wiem jak to działa. Próbowałem go i nie ma żadnych zmian w środowisku wokół produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Włożyłem go do domu i po pięciu dniach znalazłem szczura wciąż w środku Nie zauważyłem żadnej poprawy, nawet karaluchy nie odleciały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ, ЯКИМ РЕЖИМОМ КОРИСТУВАТИСЯ ВІД ТАРАКАНІВ. ПРИЛАД МИГАЄ, А ЩО ЦЕ МИГАННЯ ОЗНАЧАЄ Я НЕ ЗНАЮ. І ВЗАГАЛІ, ЧИ ПРИЛАД СТВОРЮЄ ВИСОКОЧАСТОТНІ ХВИЛІ НЕ ВІДОМО. А ЯК ПЕРЕВІРИТИ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo doskonałe i praktyczne dla komarów, myszy i piszczy. Polecam sprzedawcę 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.90
    • US$23.09
    • US$33.48
    • US$15.99
    • US$21.93
    • US$32.33
    • US$16.16
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$24.24
    • US$40.43
    • US$18.47
    • US$27.71
    • US$31.17
    • US$23.09
    • US$46.72
    • US$21.93
    • US$82.99