Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Świetna jakość produktu! Martwiłem się o montaż i instalację, ale czytanie i zrozumienie instrukcji, można zebrać się w kilka godzin, nie trzeba nikogo do tego zatrudniać! Musiałem zmienić stronę drzwi i to było bardzo proste. Udało mi się użyć korpusu zamka, który był standardowy w mieszkaniu. Nie żałuję tego!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Muszę powiedzieć, że myślałem, że ten produkt może być połączony z „twojej aplikacji", ale tak nie jest. Mam przeczucie, że to kopia oryginału. Jeśli chodzi o otwarcie drzwi i zamknięcie ich ze śladem, NFC i kod działają świetnie. Jeśli nie dbasz o to, że nie możesz podłączyć go do WiFi, jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobra jakość! Jednak to przychodzi bez wewnętrznej części (pułapki klawiszowej) musiałem zamówić jeden w innym miejscu. Kolejny szczegół, brak wifi (przynajmniej go nie znalazłem) rsrs To nie działa z aplikacją Tuya.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Supr zamek. Jen nikde v navodu neni popsane ze prepinac pod klikou zabranuje pristupu vsech kodu vyjma admin, coz dokaze hodne potrapit pri programovani kdyz na to zapomenete.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Gratulacje dla sprzedającego! Przybyłem bardzo szybko, dzięki sprzedawcy! Nie zostałem obciążony podatkiem i jeszcze nie zainstalowałem. Produkt znajduje się w pudełku bez żadnej ochrony. Wewnątrz opakowania zamki są z małą sakiewką na każdą stronę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetna jakość produktu. Przyszedł za 15 dni i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Świetna jakość i szybka dostawa. Polecam bardzo bardzo bardzo bardzo warto kupić Ale zabrał ze sobą serce, żebyś nie miała problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    bon quality ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przyzwoity gizmo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wow niesamowity, bardzo dokładny, doskonały sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 473
    • Ft5 731
    • Ft10 828
    • Ft55 681
    • Ft6 992
    • Ft10 828
    • Ft21 977
    • Ft5 307
    • Ft8 827
    • Ft8 091
    • Ft21 022
    • Ft6 620
    • Ft34 599
    • Ft27 711
    • Ft6 250
    • Ft4 138
    • Ft3 676
    • Ft21 977