Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Wielofunkcyjny budzik, z nocnym projektorem, radiem i różnymi funkcjami, takimi jak wilgotność i wykrywanie temperatury. Tło jest lustrzane, naprawdę podobało mi się, że można ustawić czujnik do obniżania jasności wyświetlacza w nocy, i że poprzez włożenie baterii 2032, możesz zachować pamięć ustawień nawet jeśli odłączysz zasilanie. Jest w tym wszystko oprócz zasilacza, aby podłączyć go do gniazdka (każdy z telefonu jest w porządku). Za niską cenę, po jaką dostałem to był dobry zakup, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Nice z czytelnymi numerami bardzo dobra jasność z czujnikiem czasu dla lepszego wyświetlacza, szczery głośnik z radiem i bez otwierania anteny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    + Good viewing clock + 3 diming light +Projection +FM radio - No power adapter, only cable - Not rotatable the projection

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Dobry stosunek jakości do ceny. Produkt jest zgodny z opisem. dobra jakość.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Produkt jest bardzo doskonały Natężenie oświetlenia może być kontrolowane Projektor czysty i trzy poziomy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Ładna z każdego aspektu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    buen producto cumple con la descripción

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    zegarek jest ok ale nie kompletny bo nie ma w zestawie baterii a w instrukcji jest informacja bateria w zestawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dostarczone na czas, odpowiednio zapakowane. Próbowałem i działa poprawnie. Polecam za żądaną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Przesyłka szybka. Zegar dojechał w całości działa tak jak powinien, czytelny i intuicyjny w programowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 151
    • Ft13 386
    • Ft14 969
    • Ft5 412
    • Ft6 368
    • Ft6 986
    • Ft3 182
    • Ft6 049
    • Ft5 412
    • Ft2 727
    • Ft7 324
    • Ft3 788
    • Ft8 423
    • Ft11 401
    • Ft5 142
    • Ft28 565
    • Ft4 871
    • Ft5 094