Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1132)
    • 5 Star(983)
    • 4 Star(121)
    • 3 Star(28)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Szybka dostawa. Wytrzymałość baterii wystarcza na dwa zastosowania a (ok. 15 min za każdym razem). Nie lubię jej używać. Wysyła impulsy elektryczne, a czasami puls jest jak wyrywanie włosków z twojej szyi. Niezbyt dobre uczucie, ale kiedy impulsy są czyste, to nie jest takie złe, ale nie moje. Robi się też gorąco, jak powinno. Produkt jest zgodny z opisem z szybką dostawą. Nie jest uszkodzony. Ale nie najlepsze uczucie pulsu. Za 20 dolarów dostaniesz to, za co płacisz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Bardzo przydatne przy wielu programach wybieranych przez przycisk zasilania. Można również ustawić intensywność do 6 poziomów (jak dla mnie). Działa tylko u podstawy szyi. Jeśli chcesz zejść na dół, będziesz musiał kupić więcej. Czas trwania baterii wynosi około 20 aplikacji i każda sesja trwa 15 minut.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Najpierw byłam trochę niezadowolona, dlaczego to nie działa. Ale niż znalazłem sposób na użycie. Sterownik jest trochę inny jak w instrukcji użytkownika, nie ma problemu z funkcją. Masz sześć trybów masażu szyi ( trzeba znaleźć najlepszy dla Ciebie ) Jest on ustawiony na 15 minut przerwy i możesz wybrać moc masażu z -, Myślę, że bateria nie jest tak mocna ( - 6 razy niż trzeba ładować ) w tej cenie około 16 € Jego ładne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Plusy - próbowałem jednego masażu - daje delikatne wibracje i wyładowania elektryczne. Łatwy w obsłudze. W pakiecie jest również bateria - ładowanie Minusy - opakowanie zostało częściowo zniszczone Jest na mniejszej szyi - dla kobiety OK Przetwarzanie jest całkiem dobre, ale nie najlepsze Cena mogła być niższa Plusy - I klasy jeden krok - emituje łagodne przerwy i wstrząsy. Proste kroki. Pakiet zawiera również pakiet rekreacyjny Przeciw - Pakiet został dołączony To dla kobiety - OK dla kobiety Największa jest dobra, ale nie najlepsza Cena została zapłacona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Jest to obroży grzewcza i daje pulsacje, które dają dużo ulgi w przypadku bólu szyjnego, jestem szczęśliwy, że go kupiłem. Przedmiot do kupienia bez wahania. Dzięki sklepowi.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Czas dostawy do Węgier był w 19 dni, myślę, że jest szybki w czasie COVID. Produkt odpowiada opisowi. Wydaje się dobrej jakości i przydatny gadżet. Po około 3 godzinach ładowania działa dobrze. Przegapiłem trochę przycisk „M", ale bez niego da się go rozwiązać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Jest w porządku, jak to jest. Nie jestem fanem szczypania i kłucia. Ale to działa najbardziej. Nie działa mi tylko funkcja ogrzewania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Artykuł jak na opis trochę długi transport i przybył kilka dni spóźnienia jednak musimy tylko spróbować, aby sprawdzić, czy są korzystne dla reszty wszystko ok. (tłumaczenie Google Translate)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Produkt dotarł w przewidywanym czasie dostawy, otrzymałem go z pudełkiem zgniecionym, ale bez uszkodzenia zawartości, zrobić masaż relaksujący na niskim poziomie, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    działa Wytwarza impulsy elektryczne na szyi. Nie znalazłem jednak przycisku „M" tak jak jest on zapisany w instrukcji (zdalne sterowanie nie zawiera). Nie jest to również model językowy. Dobrze się pakuje. Z kablem do USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22,519
    • Ft27,764
    • Ft5,088
    • Ft10,178
    • Ft15,269
    • Ft30,849
    • Ft11,104
    • Ft2,712
    • Ft24,370
    • Ft4,396