Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(581)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(581)
    • 5 Star(522)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Przybył bez uszkodzeń. Jakość jest dobra, ogrzewanie działa dobrze. Jedyną rzeczą, której nie jestem wielkim fanem jest silny zapach chemiczny/plastikowy, ale to powinno szybko zniknąć, jeśli kamizelka jest zużyta lub utrzymana w wentylacji. WAŻNE ROZMIAR INFO: jeśli masz rozmiar zamówienia w UE, rozmiar L, rozmiar 3XL wydaje się być mniejszy o 3 klasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dziękuję bardzo, kamizelka przybyła. Ładna, dobrze wykonana kamizelka, ale niestety nie mogę jej użyć, bo nie działa. Próbuję użyć banku mocy 12000 mAh z USB, a on nie reaguje na nic i nie chce się rozgrzać. Co mogę zrobić? Pomóż mi, proszę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Bardzo dobrze! Mam złe plecy, a to utrzymuje ciepło! W tkaninie czuć ciężki zapach, ale mam nadzieję, że pranie zniknie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Otrzymane w dobrym porządku..wtyczka w kieszeni nie pasuje do POŁUDNIOWNEJ AFRYKI...ale nadal Goof SERWIS i bajeczna dostawa produktów była szybka jak również..zostaję zamawiać u Ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    I bought one for my wife and one for me. I wear medium shirts so I bought a XXL vest for me. It fits perfectly, so have in mind that you will need 2 sizes bigger than your actual size.I think that it is the best choice for motorcycle use, or if your job is to stay out for long time in the cold. We will need a power bank and the vest has 3 modes.Mine gets a little warmer than my wife's vest, but hey... I bought them on flash deal, so no complain. They are very cheap for what they give you. Recommended with no second thoughts by me!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    παρά πολύ καλό!!δεν πίστευα ότι θα τόσο πολύ καλό! ήρθε γρήγορα!! ευχαριστώ πολύ Είναι και πολύ ωραίο!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo stylowa koszula pasuje do krawata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Zbadali i działali prawidłowo! Materiał, który jest wykonany jest doskonałą jakością. Naprawdę przytulnie i ciepło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Jest całkiem dobrze ogrzewany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 615
    • Ft12 347
    • Ft10 894
    • Ft16 341
    • Ft18 159
    • Ft13 435
    • Ft13 435
    • Ft21 065
    • Ft23 606
    • Ft10 529
    • Ft12 577
    • Ft19 247
    • Ft16 706
    • Ft10 375
    • Ft17 794
    • Ft17 794
    • Ft9 432
    • Ft3 991