Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    Przesyłka dotarła na czas, naładowałem jednostkę i przetestowałem ją. Wtyczki do nozdrzy są za małe, a ciśnienie powietrza nie wystarcza. Nie wart pieniędzy. Nie kupuj tego, nie marnuj pieniędzy. Pakiet jest dobrze wykonany i dobrze wygląda. To najdroższe pudełko, jakie kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przetestuję, czy zadziała, zmiażdżę pudełko i czas, który potrzebował, by tam dotrzeć, był zbyt długi, mam nadzieję, że to poprawią!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo funkcjonalny, moja żona już nie narzekała na moje chrapanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Szybko do mnie dotarło i to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • abdVIP3
    SA
    04/03/2021

    Ma dźwięk, który jest lekkim śpiochem, który do niego nie pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    To przyszło bardzo szybko.. Stan dobry i dzisiaj go przetestuję... Wspaniale!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jeszcze tego nie przetestowałem, ale nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Vyskúšal som a mám z toho zlý pocit. Zvuk motorčeka sa prenáša do hlavy a jeho pískanie je pre citlivejšie uši nepríjemný. Kým som to mal v nose tak som nezaspal. Moja žena konečne zaspala bez môjho chrápania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dobra, sprawdziłem i działa, ale znalazłem końcówki silikonowe, które trafiają do nosa zbyt krótkie. Wiatr jest zbyt słaby, albo może bateria spadła bez prądu. Sprawdzę noc, czy chrapanie ustanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Doskonały & usług dobrze zorganizowany system dla kupujących. Użyje tej strony, aby kupić więcej na pewno. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 286
    • Ft4 580
    • Ft14 104
    • Ft14 810
    • Ft3 170
    • Ft4 272
    • Ft2 101
    • Ft7 756
    • Ft11 634
    • Ft2 101
    • Ft3 524
    • Ft12 340
    • Ft4 229
    • Ft3 933
    • Ft3 875
    • Ft21 769
    • Ft10 223
    • Ft13 341