Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2022

    Hello , I pickup a delivery but tube is cut on both side , im afraid It blow when I will ride on my scooter is not Safe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Nie dowiem się, dopóki ich nie otworzę. Mam nadzieję, że po użyciu „slime" w moich rurkach nie dostanę tylu opon. Jak dotąd, po użyciu słowa „slime" w moich rurkach, nie złapałam gumy od 700 mil. Ale nadal mam zapasy rurek i opon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    ok !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    kvalita odpovida cene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Zgodny z opisem szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Nie ma sprawy, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Mam nadzieję, że będę miał okazję spróbować ich jak najpóźniej. Na razie wyglądają jak dętki Laotie Es 19. Świetna cena.Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Użyłem jednego do tej pory, wydaje się działać dobrze z moim es19. Trudno znaleźć inne miejsce. Trochę drogie... Ale nie ma zbyt wielu opcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Szybka dostawa, dostawa ekspresowa, przyszła obiecana data, szczęśliwy biorąc pod uwagę, że wysłano go z Chin. Rurka jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$15.99
    • US$11.54
    • US$16.99
    • US$62.36
    • US$18.47
    • US$36.96
    • US$19.62
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$15.99
    • US$63.99
    • US$209.99
    • US$75.99
    • US$67.99
    • US$58.99
    • US$9.99