Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2021

    Dobry dzień do wszystkich !!! otrzymałem zamówienie, jestem zadowolony ze wszystkiego, poduszka siedziska jest taka sama, jak zamówiłem. Doradzam wszystkim, aby kupić ten produkt - miejsce na hulajnodze!!! Chciałbym dostawy jak najszybciej, w przeciwnym razie zamówienie czekało na długi czas, dwa i pół miesiąca z Chin do Niemiec!!! Cześć wszystkim, Alex.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Więc wysłali mi właściwe siodło po raz drugi. Z CN do CZ w ciągu dziewięciu dni. Przysłali mi wcześniej to płaskie siodło, a ja im je oddałem. Ale nie wiem, co jQuery111304287944052605_163605_163657446770 zbudowałem bez niego! 🤦 mam około 200 km na Laotie TI30 i padł mój przycisk na przednie koło lub kontroler. To nie działa, nie działa. Zajmę się skargą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2022

    Przesunąłem siedzenie w moim skuterze do tyłu i podniosłem, żeby było wygodniejsze. Ponadto, opchnąłem siedzenie do tyłu, ponieważ wspornik był wygięty ze względu na silne przyspieszenie od skutera

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    super produkt ,Super jakoś , do hulajnogi laotie Ti30 pasuję super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Produkt przybył znacznie wcześniej niż oczekiwano i w dobrym stanie 100% zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Köszönöm! 18 nap alatt érkezett meg. Kényelmes, stabil ülés. Azt kaptam amit rendeltem. Elégedett vagyok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Jakość odpowiada cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rrstp
    CZ
    10/01/2022

    Świetny produkt, świetna cena, po co ci tyle śrub z powrotem, czy co mam z nimi zrobić? To musiał być niezły wybuch, prawda?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dobra, ale cena nie do przecenienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Jestem zadowolony trochę długo czekałem ale było warto 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$23.09
    • US$19.99
    • US$18.47
    • US$180.17
    • US$36.96
    • US$28.34
    • US$23.99
    • US$67.99
    • US$35.99
    • US$36.99
    • US$189.99
    • US$55.99
    • US$69.99
    • US$10.99
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$199.99