Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Podoba mi się, to bardzo mała łódź, doskonale reaguje na sterowanie, ładuje bardzo szybko i daje kilka minut na zabawę, jest bardzo tani dla jego dobrego wykonania. Przybywa bardzo szybko, i kupiłem go w wakacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Skrzynka była zepsuta. Produkt wygląda dobrze, nie miałem okazji go uruchomić i użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    To jest zabawne. Przełącznik ma czasem problemy z kontaktem. Nie możesz go rozebrać, nie naprawisz, jeśli pewnego dnia się zepsuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    guzel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Silniki są odwrócone... To było na mini RC Łódź. Jeśli zdecydujesz się zdawać sobie z tego sprawę, zwróć uwagę na ten problem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    El barco viene con una muy buena presentación, además el control manda la señal y al momento reacciona el barco. MUY BUEN PRODUCTO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Perfetto funziona bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Łódź jest interesująca i z dwusilnikowym systemem można zrobić kilka zabawnych żartów, ale sygnał poleceń jest słaby. Ma dobrą prezentację na opakowaniu. To jedna z tych rzeczy, które kupuję, spróbuj raz i trzymaj w pudełku na zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Zabawka, łatwa w użyciu i działa idealnie prosto z pudełka. Szybka wysyłka i bezpieczne opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Świetny produkt w cenie łatwy w użyciu i ładowaniu, pudełko lekko uszkodzone, ale nie wpływa na użytkowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 807
    • Ft2 644
    • Ft4 255
    • Ft4 812
    • Ft9 854
    • Ft7 626
    • Ft10 971
    • Ft17 358
    • Ft12 772
    • Ft16 572
    • Ft10 152
    • Ft38 978
    • Ft22 600
    • Ft6 221
    • Ft4 910
    • Ft51 426
    • Ft5 336
    • Ft45 399