Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Maszyna jest zepsuta. Pisze, że ma 6 trybów prędkości. 1 równa się 100. Przycisk zasilania jest wyposażony w zły kontakt i konieczne jest, aby zrobić dużo siły. Skrzynka miała ślady zniszczeń. To trzecia broń, jaką kupiłem, a ta jest okropna. Chcę go odesłać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Nie działa w ogóle, nie ładuje się, nie pokazuje światła ani oznak życia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dobry masażer, dobrze działa na ból, i relaksuje się po sporcie, ponieważ jest chargable to jest możliwość pracy z nim każdy towar, Zredukowałem 1 gwiazdkę, ponieważ okres pracy po pełnym naładowaniu trwa około 15 minut, a następnie trzeba go ponownie naładować, dobrze jest mieć go w dodatku z innym elektrycznym i silniejszym, który daje mi możliwość zdecydować, który jeden do użycia w zależności od sytuacji i problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Znakomity sprzęt do masażu. Dobra autonomia i ma siłę, aby złagodzić bóle mięśni. Daje regulację intensywności i jest wyposażony w kilka aplikacji dla różnych stref ciała. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    To naprawdę pomaga w napięciu. Nie tak dobre jest to, że zawsze zaczyna się od włączenia przy najmniejszym ustawieniu i trzeba dość powoli przełączyć się na wysokie ustawienie. Funkcja pamięci dla ostatniego ustawienia byłaby dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Jeśli chodzi o wartość produktu, dobrze spełnia swoją funkcję. Musimy pamiętać, że nie jest to produkt premium, ale jest to dobra alternatywa i wiele więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Hi. The parcel did not arrive to me. I need you to contact the shipping company to resend it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Everything is very beautiful, everything is very good, I am satisfied with everything. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Delivery was very fast, thank you. Item seems and feels good, only the owners manual is for older model. Is it possible to get new manual?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$40.99
    • US$94.17
    • US$53.99
    • US$42.99
    • US$33.34
    • US$50.99
    • US$33.99
    • US$62.36
    • US$63.51
    • US$31.17
    • US$36.95
    • US$35.64
    • US$150.99
    • US$35.99
    • US$115.99
    • US$35.99
    • US$39.99