Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    all ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    spedizione velocissima, lo trovo fantastico , ha tre velocità di massaggio è in più la vibrazione che può essere disattivato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Zgodnie z opisem dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Pudełko wyglądało jak używany ból z drugiej ręki. Powiedział, że jest naładowany z USB C, ale tak nie jest. Wreszcie, moc nie wystarczy do masażu w żaden sposób, nie działa, gdy przyciśniesz go trochę. Nie bierz tego do siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Brakuje mi podręcznika po angielsku. Nie znam dokładnego znaczenia trzech przycisków, poza przyciskiem „włącz-wyłącz". Proszę mi powiedzieć, gdzie mogę go pobrać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Działa dobrze, bardzo wygodne i dobry masaż. Użyłbym go jako poduszki podróżnej, bo gałki do masażu są niewygodne z tyłu szyi, gdy nie działają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Otrzymałem produkt, ale nie działa. Poszłam do elektryka i po sprawdzeniu stwierdził, że produkt jest zepsuty i nie ma z tym nic wspólnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Kupiłem go żonie, ale ma za duży kark, żeby był praktyczny. Mój wnuk to uwielbia, więc teraz jest jego. Jeśli zmieścisz się w mniejszych rozmiarach jest to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Nie jest tak duży lub tak potężny, jak się spodziewaliśmy, ale działa dobrze, gdy leżymy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.11
    • US$21.99
    • US$16.88
    • US$20.78
    • US$20.78
    • US$12.88
    • US$12.69
    • US$95.85
    • US$11.54
    • US$29.99