Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Potężny sprzęt, wygląda jak młot pneumatyczny (LOL). Trzy prędkości, nie trzy różne moce. Posiada 4 dodatkowe gumki mocujące, wszystkie w dobrze dopasowanej torbie. Nawet dla masy mięśniowej, przechodzącej na kość, zaczyna się odbijać. Nie widziałem jeszcze autonomii, bo dopiero ją dostałem. Ale jest wygodny w noszeniu. Zakupiony w ramach promocji (26 €)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Pierwsze wrażenie jest pozytywne, ale przetestujmy na żywo. Dobre materiały. zewnętrzne pudełko pomarszczone, ale wewnątrz OK. Bardzo duży adapter UE, wolałbym mniejszy i bardziej dyskretny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Działa bardzo dobrze, podoba mi się ten kolor, kupiłem srebro i poprosiłem o wymianę na węgiel i zrobili, nie przyszedł z adapterem UE dla mojego kraju, ale za cenę jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Produkt o bardzo wysokiej jakości, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Ładny produkt, działa bardzo dobrze i dotarł nawet przed oczekiwaniami. Praktyczny przypadek i moje plecy dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Wszystko idealne zgodnie z opisem i super potężne. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    super masiruje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    To działa dobrze, dobrze działa. To jest naprawdę bardzo ciche . (od 40 db do 55 db w cichym pokoju 34 db). Jestem tym bardzo zaskoczony. Najpierw naładuj 1:20, aby dać sygnał pełne naładowanie (ręcznik mówi 6 godzin). Część baterii jest wyjmowana (boczny przycisk zwalniania) i bardzo lekka, jakby nie były to zwykłe baterie AA, ale tylko niektóre mobilne. Adapter jest niezwykle lekki. Czuję się jak puste pudełko. Nie rozmontowałem go, ale czułem, jakby kabel był w środku, bez żadnej elektroniki. Czerwona dioda LED zapala się podczas ładowania, a po zakończeniu zielona. Unijna redukcja wtyczki nie trzyma się dobrze i wypada. Trzeba to przykleić. Kiedy mocowanie jest trochę kurzu, wypada z pistoletu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobre urządzenie do masażu w tej cenie, może być trochę trudne do utrzymania w jednym miejscu z tak ukształtowanym uchwytem. Ale ponieważ inne są podobnie zaprojektowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.88
    • US$12.69
    • US$82.99
    • US$60.05
    • US$24.47
    • US$38.99
    • US$103.49
    • US$26.57
    • US$10.99
    • US$20.78
    • US$15.99
    • US$17.31
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$12.69
    • US$19.41
    • US$38.10
    • US$99.99