Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1121)
    • 5 Star(1025)
    • 4 Star(88)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Bardzo dobry produkt, wygląda świetnie estetycznie i ma to, co trzeba być budzikiem, zaznaczyć czas, datę i można dodać 3 alarmy, działa również dobrze ładowarka, która przynosi w cenie. Nie podobało mi się to, że jest bardzo kruchy, kruszący plastik, który jeśli rozpada się od uderzenia, nie oznacza nawet roku w dacie, jeśli można go wybrać, ale w momencie, kiedy jest pokazany tylko miesiąc i dzień, Wiem, że jestem w 2021 roku, ale ponieważ to ich kosztowało haha, w skrócie daję mu wynik 8, ponieważ jak mówię, jest bardzo kruchy, jeśli nie, to dałbym mu 9, 10 nie, ponieważ są budziki lub zegary tego rodzaju, które przynoszą więcej funkcji. Zamówiłem go z Meksyku i zajęło mi miesiąc, żeby się tam dostać, z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Nowoczesna konstrukcja, wszystkie programowanie jest wykonane z trzech przycisków, ma trzy alarmy, termometr, kalendarz i zegar, wykrywa telefon, gdy jest umieszczony na nim. Jest zaprogramowany, a po odłączeniu od mocy nadal działa, nawet jeśli liczby nie są widoczne na wyświetlaczu, po jego uzupełnieniu zachowuje poprzednią konfigurację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt przyszedł do mnie szybko w ciągu 12 dni. Produkt jest piękny, wszystkie funkcje działają, a ludzie, którzy je wezmą będą mogli wziąć je ze swoim spokojem umysłu. Chciałbym tylko, żeby guzik nie hałasował, kiedy ustawiasz zegar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Piękny zegarek cyfrowy z termometrem, i nadal ładuje telefon przez indukcję, jedynym szczegółem jest to, że vc musi zawsze zostawić podłączony przez USB, ponieważ nie ma baterii nen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Działa idealnie, używam codziennie. Polecam ją całej społeczności. Nie jest szybkie ładowanie, ale to nie ma większego znaczenia, zawsze bot przed snem, a kiedy się obudzę, jest w 100%. Bardzo mi się podobało!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Działał normalnie. Tylko funkcja wczytywania q nie jest prawdziwa. Ale zegar cyfrowy i budzik działają dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Właśnie go kupiłem. Dobrze działa. Jakość dla pieniędzy. Produkt zgodny z opisem. Szczegółowe instrukcje w języku angielskim są zawarte. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Ładny zegarek z bezprzewodowym ładowaniem, dzięki za miły prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    To fajny budzik nie przebije ceny, a ja uwielbiam wyrzucać telefon i nie musieć go już podłączać do ładowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Świetny produkt, używam do ładowania mojego iPhone'a na noc, a dodatkowo służy jako podstawowy budzik i zegar. Ma proste ustawienia i bardzo piękny design.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 702
    • Ft22 786
    • Ft6 029
    • Ft13 069
    • Ft3 683
    • Ft12 063
    • Ft4 688
    • Ft4 018
    • Ft5 407
    • Ft5 358
    • Ft5 026
    • Ft7 034
    • Ft7 034
    • Ft7 034
    • Ft4 353
    • Ft4 688
    • Ft4 353
    • Ft4 353