Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1134)
    • 5 Star(1035)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/01/2021

    Bardzo dobry produkt, wygląda świetnie estetycznie i ma to, co trzeba być budzikiem, zaznaczyć czas, datę i można dodać 3 alarmy, działa również dobrze ładowarka, która przynosi w cenie. Nie podobało mi się to, że jest bardzo kruchy, kruszący plastik, który jeśli rozpada się od uderzenia, nie oznacza nawet roku w dacie, jeśli można go wybrać, ale w momencie, kiedy jest pokazany tylko miesiąc i dzień, Wiem, że jestem w 2021 roku, ale ponieważ to ich kosztowało haha, w skrócie daję mu wynik 8, ponieważ jak mówię, jest bardzo kruchy, jeśli nie, to dałbym mu 9, 10 nie, ponieważ są budziki lub zegary tego rodzaju, które przynoszą więcej funkcji. Zamówiłem go z Meksyku i zajęło mi miesiąc, żeby się tam dostać, z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Nowoczesna konstrukcja, wszystkie programowanie jest wykonane z trzech przycisków, ma trzy alarmy, termometr, kalendarz i zegar, wykrywa telefon, gdy jest umieszczony na nim. Jest zaprogramowany, a po odłączeniu od mocy nadal działa, nawet jeśli liczby nie są widoczne na wyświetlaczu, po jego uzupełnieniu zachowuje poprzednią konfigurację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt przyszedł do mnie szybko w ciągu 12 dni. Produkt jest piękny, wszystkie funkcje działają, a ludzie, którzy je wezmą będą mogli wziąć je ze swoim spokojem umysłu. Chciałbym tylko, żeby guzik nie hałasował, kiedy ustawiasz zegar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Działa idealnie, używam codziennie. Polecam ją całej społeczności. Nie jest szybkie ładowanie, ale to nie ma większego znaczenia, zawsze bot przed snem, a kiedy się obudzę, jest w 100%. Bardzo mi się podobało!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Działał normalnie. Tylko funkcja wczytywania q nie jest prawdziwa. Ale zegar cyfrowy i budzik działają dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Przybycie dobrze zapakowane i dostarczone pocztą do domu.... Zawiera zadrapania na ekranie, których można uniknąć za pomocą folii ochronnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    To fajny budzik nie przebije ceny, a ja uwielbiam wyrzucać telefon i nie musieć go już podłączać do ładowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    οκ, cześć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    BR: Zgodnie z opisem, piękny, lekki i funkcjonalny. Nie ma problemu ze mną. PL: To jak opis, piękny, lekki i działa. Nie ma problemu ze mną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Super produkt za dobrą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 756
    • Ft5 188
    • Ft4 229
    • Ft6 703
    • Ft5 188
    • Ft4 272
    • Ft2 440
    • Ft4 742
    • Ft2 818
    • Ft20 151
    • Ft8 465
    • Ft6 272
    • Ft5 420
    • Ft2 876
    • Ft13 045
    • Ft14 959
    • Ft4 272
    • Ft3 524