Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(277)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(277)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    Towar dotarł, taki sam jak wybraliście, ale jest już za późno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Lepsza jakość dla górnego mechanizmu. Baza mogłaby mnie wzmocnić. Nałóż trochę jodły smarowej. Ogólnie jest to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    To osiąga bardzo ładne i dobre ceny po zakończeniu instalacji umieścić trochę smaru na ruchomych częściach to sprawi, że mechanizm będzie bardzo gładki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Sprzęt dostarczony, przyszedł dobrze zapakowany i w porządku jak na to został zakupiony, dobrze łatwy w montażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    /Otrzymano dostawę. Dobry produkt, jak opisano! Dziękujemy sprzedającemu i grzywce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Nowy i jakości produkt, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Długo trwało, tylko testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Produkt jest tak jak w opisie.. Dzięki, Bang Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    Easy to assemble, easy to use, easy to adjust. Sturdy drilling machine stand transforming a drilling machine to a drill press at a ridiculously low price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    It took total 37 days for delivery at my door step from the date of order. Received in good condition with all accessories well packed. No problem to assemble. Thanks to Bang good.in, the mail and courier system. The bracket is light weight but strong and sturdy. I like the mechanism

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 916
    • Ft4 580
    • Ft31 379
    • Ft29 618
    • Ft7 404
    • Ft5 990
    • Ft2 845
    • Ft5 285
    • Ft16 169
    • Ft12 209
    • Ft2 113
    • Ft13 397
    • Ft8 851
    • Ft9 165
    • Ft2 113
    • Ft8 811
    • Ft8 240
    • Ft6 695