Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2020

    Niezła jakość. Rozmiar jest trochę za mały. Brak zamglonego szkła, gdy jest to zaleta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    thanks for a great product this respirator works really well and will help keep me safe in the workshop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Właśnie to mam... Próbowałem... naprawdę super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Bardzo dobra jakość i niedrogi produkt. Ma wiele zastosowań, ponieważ zapewnia dobrą ochronę przed większością rzeczy przychodzących drogą oddechową. Paczka dotarła bez uszkodzeń i wszystkie części zostały włączone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2019

    This actually works quite well. Air flow is good. Activated carbon filled filter can be refilled. Belt needs to be longer. Very happy with my purchase . This also came from an Australian warehouse too. Not bad at all so far.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2019

    The product is not worth the money, the mask only makes for my grandson who is 6 years old !!!! I'm so sorry, wasted money !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    Seems to work good, wondering where to get replacement lens for mask, for the inevitable future with such things

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    habe es noch nicht getestet aber so auf den ersten blick super produkt und schnelle lieferung

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 169
    • Ft3 661
    • Ft8 139
    • Ft4 577
    • Ft2 033
    • Ft2 439
    • Ft11 858
    • Ft2 464
    • Ft3 661
    • Ft3 169
    • Ft3 523
    • Ft3 169
    • Ft6 695
    • Ft5 492
    • Ft2 470
    • Ft2 818
    • Ft7 401
    • Ft4 854