Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Lepsze niż oczekiwano 🤩 prawdziwa skóra, czyste wykonanie i giętka, więc nie tak sztywna jak myślałem 👍 Grubość materiału ok. 2 mm, z oczkami do pasa tak prawie 0,5 cm, otwarcie to 4,8 cm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Great leather pouch which fit perfectly with my Leatherman OHT! The key belt clip that is not too bulky. I just need to get a flashlight that will fit snuggly. Overall, I am glad I made the purchase and recommend it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo ładny uchwyt EDC - pasuje do skórzanego przepięcia - w przeciwieństwie do wielu innych stron. Jestem pod wrażeniem, że jest przyklejona i uszyta, a szczelina na palcu dla skórzanego ma wszycie wzmacniające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Jakość jest dobra. Skóra. Mam nadzieję, że długo potrwa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Kupiłem go dla mojego przyjaciela i jest bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobra jakość elementów, prawdziwa skóra dobrze szyta, wymaga olejowania, aby uzyskać pokazany kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Κορυφαίο! Γνήσιο λαδομένο δέρμα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Porządek przybył na czas i jest w dobrej formie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    To przyszło i jest lepsze niż się spodziewałem – grube i trwałe, mimo że „prawdziwa skóra" jest najniższą jakością. Napełniłem go latareczką taktyczną LELUO A46 (ID 1658088), długopisem taktycznym IPRee (ID 1616559) i narzędziem Morpilota 25 w 1 z innych miejsc (który ma 106,5 mm długości, 42,5 mm szerokości, 22 mm grubości). Wszystko pasuje idealnie. Przytula moje biodro i jest bardzo wygodne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 830
    • Ft9 563
    • Ft5 395
    • Ft11 542
    • Ft7 254
    • Ft7 584
    • Ft8 903
    • Ft6 264
    • Ft7 584
    • Ft9 563
    • Ft4 795
    • Ft12 201
    • Ft6 594
    • Ft7 913
    • Ft6 594
    • Ft4 195
    • Ft6 594
    • Ft14 990