Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Lepsze niż oczekiwano 🤩 prawdziwa skóra, czyste wykonanie i giętka, więc nie tak sztywna jak myślałem 👍 Grubość materiału ok. 2 mm, z oczkami do pasa tak prawie 0,5 cm, otwarcie to 4,8 cm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Great leather pouch which fit perfectly with my Leatherman OHT! The key belt clip that is not too bulky. I just need to get a flashlight that will fit snuggly. Overall, I am glad I made the purchase and recommend it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo ładny uchwyt EDC - pasuje do skórzanego przepięcia - w przeciwieństwie do wielu innych stron. Jestem pod wrażeniem, że jest przyklejona i uszyta, a szczelina na palcu dla skórzanego ma wszycie wzmacniające.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Jakość jest dobra. Skóra. Mam nadzieję, że długo potrwa. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Kupiłem go dla mojego przyjaciela i jest bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobra jakość elementów, prawdziwa skóra dobrze szyta, wymaga olejowania, aby uzyskać pokazany kolor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Κορυφαίο! Γνήσιο λαδομένο δέρμα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Porządek przybył na czas i jest w dobrej formie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Są płaskie jak naleśnik. Nie jest wcześniej uformowany. Wyświetlacz wygląda lepiej niż to, co nadchodzi. Można by twierdzić, że wersja płaska pozwala na uformowanie własnego, jednak trzeba będzie trochę popracować, nawet zmoczyć skórę, aby stworzyć własne kształty. Szwy są gorsze niż obraz, nie ręcznie zasiane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 767
    • Ft10 360
    • Ft6 405
    • Ft8 879
    • Ft10 728
    • Ft12 949
    • Ft8 507
    • Ft17 762
    • Ft8 507
    • Ft8 139
    • Ft11 468
    • Ft8 507
    • Ft9 946
    • Ft9 619
    • Ft7 399
    • Ft16 281
    • Ft7 046
    • Ft9 289