Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Jakość drukarki nie jest najlepsza, jednak nie jest zła, jest to duża korzyść kosztowa, jest łatwy w użyciu z programem, który już jest z nim, do pokrojenia obrazów i druku, dla innych programów wymaga trochę więcej doświadczenia, Ale nic nie powstrzymuje nikogo przed jego użyciem, zrobił kilka odcisków, wyszedł z kilkoma wadami, ale nic, czego wykończenie z papierem ściernym nie pomoże, Musiałem improwizować wsparcie dla żarnika, który kupiłem, ponieważ nie polegałem za bardzo na podparciu, które było razem z nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Produkt dotarł w porządku, jak to było w reklamie. Dotarł do Brazylii bardzo szybko, a produkt był bardzo dobrze zapakowany. Zrobiłem już deboxing produktu, zadzwoniłem i przetestowałem, i jest w porządku i w porządku. Doskonale, jestem całkiem zadowolony z produktu, i polecam w 100% wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Dobra drukarka do małych prac, jej taca jest mała i nie drukuje dobrze cyfr, które zawierają skomplikowane podstawy lub wiele szczegółów! Aby wejść do świata druku 3D jest dobrym dodatkiem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Na początku miałem trochę trudności, ale potem udało mi się zrobić pierwsze wrażenie, bardzo mi się podobało. Zostałem obciążony od razu po wysłaniu kuponu z kwotą zwrotu na moje konto. bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Spełnia wskazane wymagania. Jakość druku wymaga poprawy, ale wynika to również z wyboru specyfikacji podczas druku. Powinno być lepiej uwarunkowane do wysłania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    BR- Świetny w cenie jest korzyści, który zaczyna w drukach 3D i modeling. Niski koszt w porównaniu do całego rynku BR (ubezpieczenie podatkowe) [Szybka wysyłka >30 dni]

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dobry produkt, zajmuje trochę czasu, aby wyrównać, ale, bardzo mi się podobał, polecam go bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Jestem początkującym w druku 3D i czytałem recenzje tak długo, że tania drukarka 3D powinnam kupić. Ten był na wyprzedaży, więc podjąłem decyzję i jestem szczęśliwy. Codziennie uczę się, jak drukować coś dobrego, a kilka dni temu kupiłem lepsze włókno drukarskie, które polecam wszystkim. Oglądałem też filmy, w których można zaktualizować tę drukarkę za pomocą wentylatora chłodzącego i nowego wentylatora. Wydrukowałem wentylator, ale później otworzyłem drukarkę, a tam już był wentylator i wentylator, więc... :D mogę powiedzieć, że mój był już ulepszony. Mogę polecić go każdemu początkującemu, który na początku nie chce zainwestować dużo pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Szybka dostawa, dobry parking i już kontynentalne chłodzenie fanów. Jeszcze nie testowe malowanie, ale wygląda obiecująco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Jako pierwszy produkt, który rozumie druk 3d jest idealny. Wymaga kalibracji i regulacji pasów, ale za cenę nie mogę narzekać. Polecam, jeśli chcesz spróbować zrobić kilka testów, aby zapoznać się również z programami modelowania i suwaków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 828
    • Ft146 170
    • Ft66 894
    • Ft70 080
    • Ft174 889
    • Ft72 902
    • Ft251 658
    • Ft174 889
    • Ft60 523
    • Ft127 420
    • Ft82 507
    • Ft334 483
    • Ft111 492
    • Ft114 678
    • Ft57 022
    • Ft125 095
    • Ft67 534
    • Ft28 030