Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Przybyłem w tym samym tygodniu, co zamówiłem, więc kciuki do usług. Po tygodniu intensywnego użytkowania, mam kilka uwag: drukarka posiada 250 gram białego żarnika PLA, który dobrze działa z Nano. Próbowałem innej marki i ten żarnik nie przykleił się do nieogrzewanej płyty. Nano jest z łatwym w użyciu oprogramowanie krajalnicy, który jest bardzo przyjazny dla użytkownika i zapewnia dobre wyniki... jest ustawiony na „najlepszą jakość". Drukarka Nano 3D jest cicha na osi X i Z, ale trochę głośniejsza podczas poruszania się po osi Y. Ze względu na prostotę niewiele może pójść nie tak, więc w sumie świetny drukarka startowa, nie trzeba składać, naprawdę gotowy do wyjścia z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Mały facet, i zaskakująco dobre wyniki. Z bezpośrednim wytłaczaniem drukuje nawet tpu bardzo dobrze. Po zwiększeniu prędkości, ustawieniach przyspieszenia i szarpnięcia, wyniki druku są jeszcze lepsze. Ta drukarka jest bardzo dobra dla początkujących, aby uzyskać wspólne dobre wyniki od początku. Trochę dobry starter, a nawet dobrze zabrać go na podróżny ^^

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Otrzymano dzisiaj, a już testuję plik drukujący, który jest na teście, polecam.Dziękuję dobry rok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Mała drukarka, która po regulacji sprawia, że piękne elementy patrz zdjęcie z złotem koloru PLA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    muy buen funcionamiento lleva tres días imprimiendo piezas y salen fenomenal estoy muy contento con la compra muy sencilla de poner en marcha y de ajustar recomiendo si no te quieres complicar en montajes y sobre todo si no necesitas piezas muy grandes pero tampoco sería un impedimento si las puedes imprimir en dos veces resumiendo muy buena compra ....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Dobra drukarka dla prostych obiektów, podstawowa jakość. Oddane mojemu 8-letniemu synowi do druku małych projektów. Intuicyjny i łatwy w użyciu. Wystarczająca jakość odcisków. Dobrze pla' drukowanie z innych materiałów zmęczenie trochę (petg, tpu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    perfect!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2019

    amei a impressora, ela vem com instrumentos, filamento e instrução. Recomendo ler a instrução antes de usar para impressão

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    ótimo produto para o inciantes

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 260
    • Ft58 179
    • Ft57 702
    • Ft36 633
    • Ft60 755
    • Ft72 968
    • Ft41 518
    • Ft36 633
    • Ft54 952
    • Ft5 798
    • Ft79 074
    • Ft61 058
    • Ft14 652
    • Ft115 710
    • Ft733
    • Ft1 407
    • Ft2 644
    • Ft3 233