Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Długi czas dostawy. Jakość druku = cena produktu. Szczerze mówiąc, nie oczekiwałem zbyt wiele od tego, ale byłem pod wrażeniem, tak wiele się nauczyłem i szukam nowej drukarki 3D!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Ładna drukarka. Jakość wydruków jest w porządku dla niektórych majtków, ale nie dla małych szczegółów i krawędzi. Oto przykłady odcisków z pudełka. Szybkość druku jest wolna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Great little 3D printer for little price. Virtually no setup, up and running after 5 minutes. The included 250g filament is plenty for many many prints.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Śliczna drukarka. Idealny prezent dla dzieci, albo jeśli nie masz dużych potrzeb do druku. Jest z zaskakująco dużą ilością włókien. Trochę ciężko to rozgryźć, ale robi dobrą robotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobra jakość, wysyłka była super szybka! Wielka korzyść kosztowa dla każdego, kto zaczyna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Proszę, czy ktoś może do mnie zadzwonić. Wysłałem bilet na zastępstwo i nadal nie mam wieści

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo dobra drukarka. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Mąż bardzo zadowolony ze swojego prezentu świątecznego i pracuje doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    A impressora é boa, óbvio que pelo valor não se pode esperar uma qualidade incrível, mas cumpre o que promete. Fui taxado em R$: 114,00 no Brasil Recomendo pra quem quer começar com o 3D sem gastar muito :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Jestem zaskoczony, jak dobre to jest. Prosto z pudełka. Musiałem, ale nowa wtyczka uk, jak druga była eu i nie działała w adapterze. Linia w moim odcisku była tam tylko dlatego, że dostosowałam trochę łóżko. Poza tym prawie idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft118 239
    • Ft185 530
    • Ft44 540
    • Ft297 681
    • Ft115 352
    • Ft54 153
    • Ft190 977
    • Ft95 857
    • Ft140 269
    • Ft221 691
    • Ft121 444
    • Ft102 535
    • Ft176 234
    • Ft66 970
    • Ft44 540
    • Ft43 402
    • Ft67 932
    • Ft28 836