Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Ta drukarka jest świetna. Najtańsza działająca drukarka 3D na świecie. Używam go do drukowania części do moich dronów, płyta 10x10cm wystarczy. Wydrukowałam już wiele rzeczy bez problemu. Pracuję z PLA i elastycznym żarnikiem TPU. Jest to lepsze niż The X1, ponieważ jest z wentylatorem już zainstalowanym i działającym. Świetnie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    [Najniższa cena] Tania drukarka 3D za mniej niż 10 000 jen Przegląd K7! http://www.fpvdroneblog.net/3dprinter/easythreed-k7-review/ --------------------------------------------------- Nie oczekiwałem zbyt wiele za 10 000 jena, ale został wykonany z piękniejszym kształtem niż się spodziewałem. 100mm * 100mm * 100mm jest koniecznym rozmiarem Nawet biorąc pod uwagę, że tylko PLA może być używany (samo PLA wystarczy) Myślę, że to najlepsze dla pierwszej drukarki 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Przybyło dla mnie z 1 miesiącem, Na kiedy podoba mi się ta drukarka 3D bardzo!, cena jest bardzo dobra, jest bardzo prosta w montażu i jakość druku jest całkiem dobra!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Bardzo mi się podobała drukarka. Dobre dla małych odcisków ze względu na ograniczony obszar druku. Bardzo łatwy w montażu. Jakość druku jest bardzo dobra. Byłem zaskoczony niską ceną. Zalecam, kto zaczyna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Mój pierwszy raz zadarłem z drukarką 3d, podobało mi się, przyszedł z kartą pamięci i wszystkie kroki do montażu, ustawienia i cięcia oprogramowania, bardzo mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Drukarka jest na miejscu. Bardzo ciekawe urządzenie, małe, możliwie najprostsze, dostępne. Ustawienie tabeli dokładnie od pierwszego razu może nie być najłatwiejszym zadaniem. Ale ogólnie to bardzo dobre wrażenie. Jakość druku jest przyzwoita, może być używana do małych zadań lub zakupiona dla dziecka, aby wprowadzić do nowoczesnych technologii. W przypadku jakichkolwiek opóźnień sprzedawca jest w kontakcie, wszystko jest bardzo przejrzyste i uczciwe. Mogę więc z czystym sumieniem polecić zarówno sprzedawcę, jak i drukarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Kiedy wszystko się ułoży, jakość odcisków jest przyzwoita jak na taką cenę, ale nie sugerowałbym tego dla początkujących ani dla dzieci. Wiele problemów z wytłaczaniem, które trzeba będzie trochę wiedzy naprawić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Będę szkolony do pracy z drukarką 3d, dla początkujących nie jest lepiej znaleźć w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    O produto chegou bem rápido, infelizmente veio com defeito no leitor de cartão, mas já foi tudo resolvido, em breve estarei recebendo uma nova placa, sem custo adicional. Até lá ainda posso imprimir via cabo USB, então no geral estou satisfeito.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Produkt dotarł na czas. Skrzynka jest mokra w rogu. Instrukcja obsługi była mokra. Wygląda na to, że coś się zepsuło. Próbuję dowiedzieć się, jak to działa teraz, będzie aktualizować, gdy rozumiem działanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft84 314
    • Ft97 335
    • Ft64 781
    • Ft7 484
    • Ft90 824
    • Ft61 526
    • Ft410
    • Ft16 163
    • Ft12 693
    • Ft9 763