Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Bardzo dobra jakość, bardzo bezpieczne opakowanie z dużą ilością pianki, wysłane bardzo szybko i bardzo szybko. Przetestowany za pomocą STL prowadnicy (w skrócie) i został pocięty z Easyware KS. tylko kilka poprawek i „voi lá" był gotowy do pracy. Nie tak jak oprogramowanie Cura, jak to jest, oprogramowanie Easyware pokazuje już przygotowany obiekt gcode jako sito, ale druk był udany, a jakość jest o wiele dobra. Rekomendowane!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jestem zaskoczony jakością druku. To, na co należy uważać, to waga szpulki żarnika (kupowanej oddzielnie), której nie może ciągnąć. Rozwinąłem i działa idealnie. Jestem zaskoczony jakością druku. Należy zwrócić uwagę na wagę szpulki żarnikowej (zakupionej oddzielnie) nie może ciągnąć. Rozwinąłem go i działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Drukarka dotarła dość szybko i była niezwykle łatwa w montażu. Dostosowałam dwa poziomy łóżek i podgrzewałam wieże, żeby skalibrować, okazało się, że PLA najlepiej drukuje się w 185c. Jestem pod wrażeniem dotychczasowego produktu, zwłaszcza w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Przyjdź szybko bardzo dobrze zapakowane jeszcze nie zmontowane dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Szybka wysyłka. Łatwy sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Przerosło moje oczekiwania. Genialny czas obrotu i jakość produktu nie tego się spodziewałem. Warte zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Doskonały produkt, aby poznać i zacząć w druku 3d, teraz do innowacyjnych i funkcjonalnych kreacji. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Świetny drukarz. Łatwy w użyciu i wszystkie oprogramowanie na karcie sd. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Yip... to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Kochany, można kupić bez strachu, przybył dużo przed terminem, miał przyjechać 2 września, przybył 5 lipca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 461
    • Ft82 065
    • Ft62 103
    • Ft67 173
    • Ft760
    • Ft2 193
    • Ft1 198
    • Ft726
    • Ft116 599
    • Ft3 656