Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Doskonały kontroler, bardzo piękny, materiał wysokiej jakości, ładne światła led, dobra przyczepność, dobra bateria, USB Bluetooth myślę, że powinien być mniejszy, w moim przypadku nie wygląda dobrze i łatwo go hamować, A z tyłu drapie ścianę. Wszystko to jest świetnym kontrolerem w bardzo dobrej cenie, zamierzam kupić inny w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Przede wszystkim jestem zadowolony z czasu wysyłki, zajęło tylko 13 dni. Pakiet przybył w dobrym stanie, uchwyt sterownika jest bardzo dobry, przyciski i spusty zbyt, kije analogowe są precyzyjne i dokładne. Jedynym minusem jest położenie tylnych przycisków, przypadkowo wciskam je dużo. Za 30 dolarów dostaniesz więcej, niż zapłaciłeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Super wygodna kontrola i bardzo piękna! Wszystkie komendy działają idealnie. Jest to bardzo wartościowe, jest zapieczętowane w pudełku z kablem USB Typ - C, bezprzewodowym i ręcznym odbiornikiem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    17/11/2021

    Dziękujemy Bangood za szybką dostawę! Jestem bardzo entuzjastyczny i mogę polecić gamepad każdemu bez ograniczeń! Ładuj, włączaj i graj - to nie działa łatwiej! Wszystko działa bezbłędnie. Ponieważ byłeś świadomy, że funkcja wibracji nie działa z Android Games!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Jestem z niego bardzo zadowolony, a dostawa była szybka. Jakość jest dobra jak na cenę. Wszystko działa na nim idealnie, a uchwyt jest wygodny. Przyciski się nie rozmywają i trzymają.To również wygląda dobrze. Oświetlenie i siłę wibracji można regulować za pomocą oddzielnego przycisku, a na dole znajdują się 4 programowalne przyciski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wysyłka przybyła wcześniej niż oczekiwano. GamePad wygląda naprawdę ekstra. W tej chwili jestem naprawdę usatysfakcjonowany. Jedyną wadą jest zrozumienie, jak dezaktywować tylne klucze. Czasami robią mimowolne kliknięcia. W przeciwnym razie absolutnie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Bardzo dobra i piękna komenda, bardzo dobra cena. Szkoda, że musisz włączyć telefon. Dobry zasięg bezprzewodowy, światło ledowe o doborowej intensywności. Możesz oglądać Unboxing na moim kanale youtube : GEARYOURWORLD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Increddible fast delivery, the box is fine, can not open it, gift for my Daughter. My friend has One and it works Great...😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Produkt wygląda dobrze ze światłami LED, ale jego waga jest lekka dla kontrolera moim zdaniem. Za ich cenę materiały są średniej jakości. Ponad miesiąc zajęło mi dotarcie do mojego kraju, Peru. Twoje połączenie jest automatyczne na PC i ps3 z urządzeniem USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Przybył szybko w doskonałym stanie, nie ma problemów z połączeniem przybyło z wszystko, co zapowiadają

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$65.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$87.99
    • US$69.99
    • US$204.99
    • US$87.99
    • US$219.99
    • US$199.99
    • US$80.99
    • US$82.99
    • US$69.99
    • US$83.99
    • US$53.99
    • US$16.99
    • US$25.99