Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2019

    It is very nice harmonica. All notes very responsive. My 30 month old daughter can play all notes easily also. Perfect thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Mała i bardzo dobra jakość. Ma sprawę, którą możesz chronić. Do Grecji leci bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2019

    There is no better buy in the harmonica world. I own some $300.00 harmonicas and, honestly, this one sounds just as good. Don't hesitate to grab a few of these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2017

    Учусь играть есть другая гармошка. Но с этой ни в какое сравнение. Гармошка шикарная с ней чехол и тряпочка

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    ●๋•мαηтαρ נïωǻ●๋•

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    buona qualità

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Otrzymany w świetnej formie. Wszystkie przyszły w swoim pudełku z zawiasami. Dobre uczucie, cios czysty i (wg Bandu), głośniej niż moje specjalne 20-stki Hohnera. Zamówiłam dodatkowe dla Singera. Tylko jedna skarga, dwie z nich miały martwe trzy dziury, a przynajmniej trudne do aktywacji. Otworzę i sprawdzę. Dobra cena za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Pozycja ta była obecna w dobrych warunkach pracy „w środku w kartonie " Polecam „"" I jak zawsze pojawił się w małym plastikowym worku ==!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Brzmi tak dobrze jak mój Hohner.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dobra jakość cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 583
    • Ft5 714
    • Ft3 696
    • Ft2 687
    • Ft7 640
    • Ft7 059
    • Ft9 413
    • Ft5 194
    • Ft4 277
    • Ft30 598
    • Ft9 076
    • Ft6 050
    • Ft6 722
    • Ft4 277
    • Ft33 961
    • Ft10 085
    • Ft7 731
    • Ft3 023