Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2019

    It is very nice harmonica. All notes very responsive. My 30 month old daughter can play all notes easily also. Perfect thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2019

    There is no better buy in the harmonica world. I own some $300.00 harmonicas and, honestly, this one sounds just as good. Don't hesitate to grab a few of these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2017

    Учусь играть есть другая гармошка. Но с этой ни в какое сравнение. Гармошка шикарная с ней чехол и тряпочка

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Mała i bardzo dobra jakość. Ma sprawę, którą możesz chronić. Do Grecji leci bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    ●๋•мαηтαρ נïωǻ●๋•

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    buona qualità

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Jestem zajęty graniem w Harmonica, a to są moje przeboje. Są one tak rozsądne i dla moich uszu brzmią świetnie, są dość elastyczne z pudełka i łatwo tak dobre, jak niektóre z najdroższych Harmonica. Jeśli trzcina wybuchnie, po prostu ją wyrzucam i kupuję nową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Szybka dostawa. dobra jakość, bardzo dobra cena. Dla fanów harmonijki diatonicznej okazja stosunek ceny do wydajności. Dobry dźwięk, łatwa zginalność, nawet przedmuch możliwe bez dalszej regulacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wyśmienicie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$58.89
    • US$39.26
    • US$35.79
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$28.86
    • US$14.94
    • US$26.55
    • US$58.64
    • US$16.16
    • US$34.64
    • US$43.69
    • US$20.78
    • US$64.67
    • US$30.02
    • US$36.95
    • US$52.99